HH.ORG na Torze - wcale nie chcialem sie scigac...
k-mart - Czw 12 Lip, 2007 Temat postu: wcale nie chcialem sie scigac...i tylko tak sobie za nim jechalem chociaz wolno nie bylo. coz, williams po mokrym szybciutko rzuca dupa http://video.google.com/v...896644573979113Misiek_lbn - Czw 12 Lip, 2007 nie wiem czy to naprawde twoj filmik czy nie...
ale dziwna sytuacja... co ten willy zrobił...jechał prawym pasem, a nagle zrobił spina(chyba) i pojawił się z lewej strony... :570:CHRZANEK - Czw 12 Lip, 2007 Widac że po wykonaniu "altonena" pan sie uspokoi
Kolano trzaslo Jakarti - Czw 12 Lip, 2007 uuuu dobre, K - mart go stuknal lekko i uddaje, ze szybciej pojechal po luku CHRZANEK - Czw 12 Lip, 2007 Hehe wlaśnie
Wywalil konkurenta "na gitarę" i udaje że nic sie nie stalo Anonymous - Pią 13 Lip, 2007 w ogole nie kminie tego filmu... KonradMK - Pią 13 Lip, 2007 ja też, nie macie wersji z dubbingiem? k-mart - Sob 14 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
wersji z dubbingiem?
z czym?
czego tu nie kumac: zwolnil przed lukiem, chcialem go lyknac po wewnetrznej, on w gaz a clio bokiem i przodem w balustrady.
wyglada na malo, ale az sie sanki pokrzywily. przejmuje jego williamsa na graty
dobrze ze jechalem wolna r5 bo clio bym go szybciutko lynkal i jeszcze wczesniej by wypakowal.polll - Sob 14 Lip, 2007 k-mart, a co to za felga w tym clio jest ?k-mart - Sob 14 Lip, 2007 to jakas 15" ktore juz mam od paru lat, zostaly mi z jakiegos williamsa. Poniewaz mi sie nie podobaly, zabralem z tego clio zloty speed'y gdy dalem ziomkowi do uzytku i zalozylem te. nox - Sob 14 Lip, 2007 za ile te clio jest teraz ??:P chętnie wezme k-mart - Sob 14 Lip, 2007 kurde nie wiem, tez mi sie przyda na graty zapasowe Misiek_lbn - Sob 14 Lip, 2007 mów cene i dawaj więcej fotek k-mart - Sob 14 Lip, 2007 sorry chlopaki, ale nie sprzedam zapas musi byc!nox - Sob 14 Lip, 2007 zią uszczęśliwił byś mnie taki do odbudowy był by jeszcze lepszy for me