To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Subaru Rally Poland 2007, 12 -14.07

Marek23 - Nie 08 Lip, 2007
Temat postu: Subaru Rally Poland 2007, 12 -14.07
Rajd w Krakowie, kto jedzie oglądać? I pytanie... Czy prolog jest w czwartek czy w piątek?
Ja chyba wpadam cliaczem. Czy miejscowi znają jakieś miłe, równe trasy, by sobie w nocy po prologu poupalać? Bo jak się naoglądam jak chłopcy latają, to zajaweczka podskoczy i trzeb będzie gdzieś się wyżyć :D

qbus - Nie 08 Lip, 2007

Prolog jest w czwartek o 20... w piatek mp w sobote mp+ppzm, moj ziom z ktorym upalalem w kjsach startuje, auto sie konczy skladac, wersja niskobudzetowa cifa vti ale coz... wazne ze to w koncu zrobi po perturbacjach z megana.

Ja jestem oczywiscie w czwartek na prologu w piatek na oesach potem na starcie ppzm (w koncu sie moze poznam z 106:) ) i w sobote na oesach. Do zobaczenia.

To ja wpadam na prolog, zostaję w Kraku na noc na party(no alko) i może upalanie nad ranem. W piątek oglądam jak chłopaki walczą...
qbus - Nie 08 Lip, 2007

fcuk... szkoda ze Zowa nie ma juz Saxo :D

No szkoda... Można się jakos zgadać na oesach czy coś. Jestem za Fryczem, Kuzajem, Kajetanem i Kucharem (tylko nie myśl Laga, że z powodu Ciebie,hehe)
106 - Nie 08 Lip, 2007

a za mna? heh

pilotuje w kadecie w ppzm w klasie a7. kadet po zakupie mial 150KM i 200Nm...
nie przezyl pierwszego hamowania - przy 8200 silnik sie przekrecil obecnie jest
juz 170KM i 222Nm a moc jeszcze rosnie :) mysle ze bedzie grubo :]

to juz nasz trzeci start w wawelskim / subaru wiec od samego poczatku max
atak ----> jak ktos sie wybiera w sob to najlepiej na jedne z piewszych
odcinkow :D przy takiej taktyce to roznie moze byc hehe

106 - Nie 08 Lip, 2007

...patrzac na ostatnie wybryki grzyba mysle ze tez moze stanac wysoko
i francuz w s2000.... pod koniec polskiego pokazal ze wolny nie jest

Cytat:
a za mna? heh

Ziom, za Toba zawsze...
Cytat:
pilotuje w kadecie w ppzm w klasie a7. kadet po zakupie mial 150KM i 200Nm...
nie przezyl pierwszego hamowania - przy 8200 silnik sie przekrecil obecnie jest
juz 170KM i 222Nm a moc jeszcze rosnie :) mysle ze bedzie grubo :]

Kurna!!! Miałem takiego Kadetta i seria mi sie kręciła do 8000, dalej sie bałem. Masakrycznie to będzie latało,yeah. Może jakos znajdę czas w sobotę i przyjade specjalnie dla Kadetta.
106 napisał/a:
od samego poczatku max
atak

I to się nazywa taktyka. Jak słyszę kolesi z 10 letnim stażem, że na razie musza sprawdzić tempo, to mi się rzygać chce. LECICIE chłopaki!!!

CHRZANEK - Nie 08 Lip, 2007

106 napisał/a:
wiec od samego poczatku max
atak ----> przy takiej taktyce to roznie moze byc hehe

Bardzo dobrze tak trzeba.
W PPZM nie ma czasu na odrabianie.
W rajdzie jedzie tez mój kolega Astrą OPC, ale on raczej nie preferuje takiej taktyki ;)

Anonymous - Nie 08 Lip, 2007

kuuuuuuuuuuuuuuurde bede na mazurach na zawodach konnych wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a tak bym chetnie odwiedzil KRK :/
Janusz - Nie 08 Lip, 2007

Uważajcie żeby mnie nie spotkać na oesach;p Oczywiście chodzi mi o przydrożne pola na których będę stał:D.... jak możecie to dajcie jakieś konkretne namiary na dobre miejscówki i ciekawe winkle...
A Grycza widziałem dzisiaj w Myslenicach na mistrzostwach swiata w trialu motocyklowym jak sie na trialówce wzdłuż trasy woził....:D:D Fajnie ma:D to wyskoczy sobie trial pooglądać, to w jakimś rajdziku wystartuje...:D

michool_vt - Pon 09 Lip, 2007

ja pedzem lecem na oglądanie :)
na prolog póki co nie mam ochoty, natomiast w sobote z wielką chęcia :)

moze ustawiamy sie na jakieś wspolne(gejowskie)ogladanie na odcinku w sobote?? :)

Janusz - Pon 09 Lip, 2007

a Co tak sobota i sobota..:P w piatek nie ma odcinków??
Marek23 - Pon 09 Lip, 2007

Ja w piatek raczej będę, bo w sobotę połowa stawki z MP się wysypie... Ale zobaczę jeszcze.
michool_vt - Pon 09 Lip, 2007

zmiana planu u mnie :)
w sobote rower i w pieniny :) wiec tez w piatek sie gdzies ustawiam, tommi & loko bedizecie chlopaki? widzimy sie ? :D