To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - AX GT vs BMW E38

Anonymous - Sob 26 Maj, 2007
Temat postu: AX GT vs BMW E38
Wiec dzis rano jadac do pracy pod wiaduktami przy dw.zachodnim w lusterku zauwazylem srebrne bmw serii 7 na ksenonie i jakis lamus skaczacy z pasa na pas i mialo mi w tylek nie wjechał - zwykly pedał w ciuchach od armaniego ....

ale do rzeczy stajemy na swiatłach przy achodnim na kresce i dziwnie na mnie popatrzyłm a ja go wysmiałem :570: i doszedłem do wniosku ze moze utrzemy nosek e38 , wiec 1 max do 6000rmp, 2 i 3 to samo i do 100-120km/h o maske ja z przodu :P , ale potem pojechał pojemnoscia ....

na nastepnych swiatłach wystartował na prawie na czerwonym i nawet nie spojrzał w moja strone :D

był to model raczej po 98r automat oczywiści : http://www.bmwm.beep.pl/bmw/7/e38/d38/d38.htm

CHRZANEK - Sob 26 Maj, 2007

Automat nie automat 1:0 dla Ciebie.
Mysle ze AX zaskoczy jeszcze niejednego :D

morda mi sie dzis rano cieszyła jak smigałem o 7 po ulicach warszawy i jeszcze to BMW :556:
Misiek_lbn - Sob 26 Maj, 2007

hehe, gratki :D
fajno musi to zapitalać Ci :)
osobnik w BMW pewnie miał koparę trochę niżej niż zazwyczaj :D

musze bryknąc na wage i hamownie przed zrobieniem wydehu i dolotu i opuszczeniem głowicy :P
nox - Sob 26 Maj, 2007

jaki dolocik planujesz? oraz wydech jakiś custom ???

nox napisał/a:
jaki dolocik planujesz? oraz wydech jakiś custom ???

dolot HOME MADE

wydech kwasówka 2,25 chyba nie wiecej ... wydech w zaleznosci jak sie dogadam z pewna firmą :)

PiTT - Sob 26 Maj, 2007

gratki, ja też często trafiam na takich lamusów w dużych autach którzy myślą że są panami dróg
aż czasami chce mi się wyjść z auta... ale 10 głębokich wdechów i przechodzi ;)
a co do samej przegranej gości w autach pow. 200-300-400 tyś zł.
nie sądzę że im kopara opada bo dostali baty od małego auta, raczej to zlewają i się pod nosem śmieją... zależy jeszcze pewnie na kogo się trafi, ale wątpię żeby np. prezes firmy albo jakiś inny szeryf nie mógł spać potem nocami bo go objechała mała rakieta :)
jeśli by chciał szybkie małe auto to by sobie kupił, ale dla niektórych liczy się głównie wygoda i stosunkowo dobre osiągi
to tyle moich przemyśleń :D
trochę inne kategorie żeby porównywać, ale przyznam się że super sprawa mieć jako 2 auto takiego małego bąka.

nox - Nie 27 Maj, 2007

2,25?? maaasakra poco takie duże ?? do nadłubanego 1.4 spokojnie starcza 2' ba nawet był powiedział ze to jest nieco na wyrost.

no tak bo ty masz tam wtyki w SS garage ;) :)

Anonymous - Nie 27 Maj, 2007

zobaczymy :562:
Prezesiak - Pon 28 Maj, 2007

2,25" mam u siebie...wczesniej mialem 2 cale i tez bylo dobrze, na wykresie prawie bez roznicy
saxorulez - Pon 28 Maj, 2007

Marcel - zastanow sie czy 2,25" jest ok?
Ktos to policzył? Bo zawsze jestem Ciekaw skąd sie biorą te wartosci u niektórych tłumikarzy?

mi - Pon 28 Maj, 2007

nie wiem, o co Wam chodzi - 2.25" w 1.4 jak najbardziej

bedziesz miał turbo czy chcesz się kręcić do 14ooo rpm? :P
No - chyba, że ktoś to faktycznie liczył i tak wyszło...

Anonymous - Śro 30 Maj, 2007

wiec co proponujecie?
nox - Czw 31 Maj, 2007

max 2' cale i będzie OK:)