Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 Temat postu: dzis widzialem swifta sportajechal nim koles kolo 40lat, czerwony, ladnie wyglada , ale chyba na fotkach robi wieksze wrazenie natomiast tak leciutko go podpuscilem, koles przycisnal , jak bylo tak z 60 ja za nim i jakos rowno tak do 100 poszlismy wiec moze nie jest to jakis wymierny test ale katalogowo swift jest szybszy od yts a ja jechalem jeszcze z bratem
co o tym sadzicie droga redakcjo?saxorulez - Pią 30 Mar, 2007 że mozę on cisnął do 4k rpm Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 chcesz miec antenke odkrecona? wiem gdzie stoisz hehehehheehAnonymous - Pią 30 Mar, 2007 Sport robi wrazenie na fotach. Na zywo jakos tak dziwnie. Jak sie tylko pojawił na rynku, zaraz sie napaliłem i już chciałem zamieniać moja C2, ale spotkałem czarnego Sporta w okolicy domu i lekko mi odeszła ochota... jakos tak....Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 wyciagamy brudy? Mikson a czy Ty istniejesz czy jestes programem matriksa? Bo ciekaw jestem takich niebieskich ich auta i ich samych znamy tylko z podpisu... I moze na spota by sie podjechalo, hę?Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 podjechalo by sie z mila checia ,, jak bedzie w sadybie o dobrej godzinie to podjede
imek czy ty bierzesz mnie za gliniarza? malo nie spadlem z krzesla dobreJakarti - Pią 30 Mar, 2007 nie za gliniarza tylko za "niebieskiego"anjas - Pią 30 Mar, 2007 Widziałem wczoraj czarnego swifta sporta w Pruszkowie. Rzeczywiście na zdjęciach wygląda lepiej. Byłem na niego mocno nakręcony ale troche mi przeszło.Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 co oznacza niebieski bo nie kumamanjas - Pią 30 Mar, 2007 kolor Twojego nicka, jak masz niebieski to znaczy że jesteś klubowiczem, zielony - przyjacielem klubu, a szary - szarakiem.
Klubowicze są dla siebie mili, uśmiechają się, trzymają za ręce i przyjeżdżają na spoty (bo mają dostęp do strefy klubowej, wiedzą kiedy i gdzie są spoty, w odrożnieniu od przyjaciół i szarych, których trzeba osobno informować (jak któryś zasłuży )Anonymous - Pią 30 Mar, 2007 anjas tnx
jak bede mogl to wpadne na zlocik , moj kolor zobowiazuje
a wracajac do sporta to kurcze w sumie to nie wiem czy nie jest wyzszy od yts?anjas - Pią 30 Mar, 2007 ja go widziałem jadąc preludą, więc był duuuużo wyższy... dłogo się zastanawiałem czy to zwykły swift czy sport, dopiero jak zobaczyłem dwie rury z tyłu to byłem przekonany.KonradMK - Pon 02 Kwi, 2007 Temat postu: Re: dzis widzialem swifta sporta
mikson napisał/a:
jechal nim koles kolo 40lat, czerwony, ladnie wyglada , ale chyba na fotkach robi wieksze wrazenie
podsumujmy - widziałeś starszego, ładnego indianina w swifcie? spodobał ci się i zrobiłeś mu fotki? zboczeniec Anonymous - Pon 02 Kwi, 2007 I puknął w jajo pod fotki w chacie DeeS - Pon 02 Kwi, 2007 apropo nowego swifta i sporta
Wczoraj w lublinie odbyl sie mini max bylo mnostwo zalog i bardzo fajne autka;]
a tu swifcik na slikach (michelin ale dokladnei nei wiem jakie)