gaugan - Pon 26 Mar, 2007 Temat postu: YARIS vs SWIFTdla Mai, mojej dziewczyny...nowka z salonu, szybka akcja, w przyszlym tygodniu chcemy kupic
oba 1.3, czarne, podobna moc, podobna cena, podobne wyposazenie
ostatnio slysze, ze Toyota nie jest juz tak niezawodna. ja mialem pierwszego yarka pare lat temu i byl rewelacyjny. siostra jezdzi Vitara, wszystko gra i buczy, tylko serwis jakis dziwny, przypomina FSO
macie jakies doswiadczenia z tymi autkami? jakies sugestie?
inne nie wchodza w gre, ze wzgledow....estetycznych; -) nie bede przeciez dyskutowal. i tak nienajgorzej wskazala
thx from the mountain
pzdrpolll - Pon 26 Mar, 2007 ja bym stawial na swifta znajomi maja nowego yarisa i kilka razy bylo tak ze autko niechcialo odpalic ... tak samo z siebie trzeba bylo resetowac kompa i wtedy dzialalo bez problemu mi osobiscie swift sie podoba jezdzilem 1.3 i naprawde fajne autko Peter - Pon 26 Mar, 2007 nowy yaris wyglada jak chory piesek :570:gaugan - Pon 26 Mar, 2007 uwazasz, ze gorzej niz stary?kubas - Pon 26 Mar, 2007 Ja tez polecam swifta ostatnio na targach siedzialem w srodku i calkiem pozytywne wrazenie z zewnatrz tez o niebo ladniejszy od yarisa. A co do nie zawodnosci to to i to japonczyk takze duzych problemow pewnie nie bedzie. Stare swifty byly super samochodami pod wzgledem osiagow jak z tym nowym to nie wiem.Anonymous - Pon 26 Mar, 2007 swift swift swift!!!!!! :599:
jest genialny!! :):):):)anjas - Pon 26 Mar, 2007 Z tego co wiem swift może być od ręki a na yarisa trzeba długo czekać.
wizualnie swift fajniejszy, co do bezawaryjności to nie wiem. Ja bym brał swifta.GOKART - Pon 26 Mar, 2007 Yarek może bardziej przypaść do gustu kobiecie ale jak wybierzesz swifta to nie będzie wstydu jak sam zasiądziesz za jego kierownicą . Bierz SwiftaKonradMK - Pon 26 Mar, 2007 ja teżsaxorulez - Pon 26 Mar, 2007 swift..
normalniejsze wnetrze (w mojej ocenie)
fajniejszy design (w mojej ocenei)
wygląda na wieksze auto niz jest w realu pcs - Pon 26 Mar, 2007
kubas napisał/a:
A co do nie zawodnosci to to i to japonczyk takze duzych problemow pewnie nie bedzie.
zeby byc szczerym to jeden to wegier a drugi francuz, z dwojga zlego to juz chyba bardziej ufam wegrom ...
swift moim zdaniem jest niepowtarzalny i ponadczasowy, yaris wyglada tak samo jak nowa corsa, clio, pug 207 ...
a nie starczyloby na swifta sport (cos kolo 53tys chyba)?kubas - Pon 26 Mar, 2007 no w sumie psc masz racje :564: A dodam jeszcze ze bagaznik swifta mnie jakos nie zachwycil swoja wielkoscia chyba mam wiekszy u siebie w pugu...Jakarti - Pon 26 Mar, 2007 Swift.OSKAR - Pon 26 Mar, 2007 jak dla kobiety to swift.tylko troche surowy w srodku jest.ale jakies kolorki droga pani sobie napewno doda.
a pozatym to moze wersje 4x4??fajnie to jezdzi.106 - Pon 26 Mar, 2007 wczoraj na regionalnej IIIce gosc podniecal sie strasznie swiftem tyle ze
1.6.... że skrzynia cud miod, ze super sie po szutrze jezdzi :D i ze wogole
takie fajne.