HydePark - Planica - Malysza lotki i Jacobsena - ciotki
Jakarti - Pią 23 Mar, 2007 Temat postu: Planica - Malysza lotki i Jacobsena - ciotkiBad - i dajemy tutaj
mamy trzy konkursy wiec bedzie o czym pogadac
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
musze jeszcze dodac, ze pamietam jak Malysz jeszcze nie wygrywal i sie wszyscy w domu wkurzali po co ja to ogladam przez godzine wszyscy skacza i nic sie nie dzieje.. a tu ciach i taka niespodzianka Bad-i - Pią 23 Mar, 2007 dokladnie to bylo na konkursie 4 skoczni
dzisiaj drugi razem z Jacobsenem. Czyli o 15:30 beda mega nerwy :552:Jakarti - Pią 23 Mar, 2007 mialem na mysli skoki jeszcze w poprzednim wieku pod koniec lat 90tychKonradMK - Pią 23 Mar, 2007 Jaka oglądał skoki jeszcze zanim wynaleziono nartyAnonymous - Pią 23 Mar, 2007 ja tam sie malyszem przestalem podniecac juz dawno, zobaczcie jak on to robi, pelen profi, jedzie skoczy wygra kaske zabierze i do domu, cala polska nerwy a on 500tys do kieszeni, cos tu nie gra ,,
moim zdaniem malysz po skokach powinien w kamerze pomachac swoja lapka i podziekowac za doping jakis usmiech cokolwiek, a tak moim zdaniem ma to gleboko w dupie robi kasiora ,, ponoc jest wart na umowy reklamowe okolo 2mln na rok, malo nie jest ciezko to sobie wybracowal ale naszej sztangistce jakos nie wyszlo i w irlandii smieci zbiera ,, wielka szkoda ,,Jakarti - Pią 23 Mar, 2007 nie chodzi o podniecanie.. tylko o ogladanie sportu jakim sa skoki. ogladalem je od zawsze (vide wypowiedz Konrada)
tutaj artykul o jego zarobkach http://www.skijumping.pl/news.html?pokaz_news=1601
i dobrze, ze zarabia duzo co do machania raczka to czasem mu sie nie dziwie.. widzailem jakis z nim wywiad i mowil, ze np codziennie zajezdzaja mu przed dom autokary... ludzie o 6 rano w niedziele przychodza po autograf.. wiem, ze to cena slawy ale mozna sie zdenerwowac.Bad-i - Pią 23 Mar, 2007 a ja wlasnie lubie jak on po dobrym skoku podnosi paluszek do gory - nie to co Hanavald ktory doprowadzal mnie do szalu tymi popisami.Anonymous - Pią 23 Mar, 2007 prosze o informacje na bierzaco bom w pracy kibluje do pozna a nie mam TV szaisze :551: :555:dzik - Pią 23 Mar, 2007 Jacobsen fartem odzyskal punkty i ozdrowial, jak sie bal wystartowac w Planicy bo nie mial szans to kolanko bolalo.Bad-i - Pią 23 Mar, 2007 i skoczyl 225 metrow co jest zyciowym rekordem Adama - boje sie
A za to nasza gwiazda Robert Mateja wlasnie wydziabal 178,5 metra (w kwalifikacjach skakal po 198 czy 205 na treningu) - znowu sie spalil KonradMK - Pią 23 Mar, 2007 psychika słabaAnonymous - Pią 23 Mar, 2007 No to Adaś prowadzi, Jacobsen 12-styszymlorek - Pią 23 Mar, 2007 Mateja powinien ogarnąć slalom gigant bo widać że zjeżdżanie leży wjego naturze Małysz jak tak dalej pujdzie to odzyska ten piękny różowy obciślak lidera DeeS - Pią 23 Mar, 2007 No i malyszek pierwszy po I serii jacobsen 12 ?:d
[ Dodano: Pią 23 Mar, 2007 ]
1 :564:Jakarti - Pią 23 Mar, 2007 wygral hehehe fajnie