HydePark - El Clasico
Anonymous - Sob 10 Mar, 2007 Temat postu: El Clasico Jak wiecie dzisiaj na Camp Nou El Clasico. Gran Derby. Swiat dzieli sie na dwie grupy. Jedni mowia "Forca Barca" inni "Halla Madrid". Co ja powiem starzy wyjadacze wiedza, ale TY co powiesz? [w tym momencie niczym wujek sam patrze, wskazujac ci miedzy oczy wskazujacym]
vs
Anonymous - Sob 10 Mar, 2007
Ja krzyczę LOEB ognia !!!
i generalnie od dwoch dni malo odchodzisz od komputera
Ja generalnie mało odchodze od kompa
szymlorek - Sob 10 Mar, 2007
Ziom z dwojga złego ja jestem za Barcą
Niemy - Sob 10 Mar, 2007
Foooooootbol Club Barcelooooona!
tak sie spiewalo
michool_vt - Sob 10 Mar, 2007
piłką nigdy sie nie interesowałem, ale co mi tam
FORCA BARCA
na czym mozna meczyk obejrzec?
Niemy - Sob 10 Mar, 2007
michool_vt napisał/a: | na czym mozna meczyk obejrzec? |
na telewizorze
michool_vt - Sob 10 Mar, 2007
Niemy napisał/a: | na telewizorze |
fuck, to mam problema skad ja wytrzasne tv ??
a tak serio, na jakiej stacji telewizjonerskiej mozna obejrzec tenze ciekawy grand derbi?
anjas - Sob 10 Mar, 2007
A ja jak każdy (nie)szanujący się Andrzej powtórzę
BALCERONA MUSI ODEJŚĆ!
Jakarti - Sob 10 Mar, 2007
a ja lubie real i wolalbym zeby to oni wygrali
qbus - Sob 10 Mar, 2007
za pilka kopana specjalnie od pewnego czasu nie przepadam, niemniej jednak dobre widowisko browar i lolek tworzy klimat... a klimat to podstawa w zwiazku z tym chyba gdybym ogladal to wolalbym zeby wygrala Barcelona.
aaa bylbym zapomnial... niezbedne sa oceny sytuacji i komentarze Jacka Gmocha...
C+ studio juz trwa lada moment sie zacznie! FORCA BARCA!!!!!
FreeMan - Sob 10 Mar, 2007
"Forca Barca"
no i to by bylo na tyle.
Anonymous - Nie 11 Mar, 2007
mecz-orgazm. w 25min byly juz 4bramki! 2x vNistelrooy, 2x Messi. cala pierwsza polowe barca miala posiadanie prawie 70% i 3x wiecej strzalow. Pod koniec 1szej oleguer, czewona no i druga polowa juz ciezko. Real napieral bardzo mocno, piekne akcje mial Ruud, nie wykozystal i nagle S.Ramos jakims totalnym fartem tylem glowy eh... i... jak juz nie bylo nadziei, real by sie zrownal z barca punktami W 91 messi!!! dziki szał! Najlepsze bylo to ze SRamos powinien dostac czerwona na poczatku meczu jak Ronaldinho trrzymal przed nim pilke, zastawial, a ten go chamsko w ciry przypierdzielil. Albo w doliczonym czasie jeszcze powinien byc karny dla Barcy!!! Ale i tak mecz marzenie! Spektakl
[ Dodano: Nie 11 Mar, 2007 ]
eh ale poziom wypowiedzi
|
|
|