To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Głupie pytania informatyczne

Marek23 - Wto 06 Lut, 2007
Temat postu: Głupie pytania informatyczne
Heil Hitler(ironicznie)

kupiłem sobie nowego kompa, Hp nx 7400... Kiedys brat jakies lekko skomplikowane sprawy na kompach mi ogarniach, ale czas sie nauczyc samemu. Wiec bede tu was pytal o rozne rzeczy, a wy sie nie smiejscie, bo niektore moga byc dziecinne

1. Wiec mam twardy podzielony na dwie partycje. Jedna C ma cos kolo 60GB, na niej jest caly windows, wolnego nadal ponad 50GB. Na drugiej jest HP Backup and Recovery Manager, ma ona raptem 7GB i prawie wszystko zajęte. zawsze miałem tak, że na jednym dysku miałem cały system i jak coś się zjebało to go formatowałem. Na drugim większym miałem wszystkie moje rzezy i ten dysk pozostawał nietknięty. Nie ma windowsa na płytce, tylko moge soie zrobić recover cd, a również backup wszystkiego, ale nie dysponuje tak pojemnym zewnętrznym nośnikeim pamięci.

I teraz. Czy da się ten duży dysk C podzielić jeszcze na 2 części bez formata. Bo bym zrobił małą na ten windowś, a drugą duża na psrawy zawodowe, fotki dziwek,itd...

Pomóżcie ziomki, bo już mnie dzisiaj inżynierowie z Reanult Sport wkurzyli, ale żeby jeszcze Gates i kumple chcieli mi dziś dokopać?

Ave Mussolini!

Michał - Wto 06 Lut, 2007

da sie. bez problemu. Jest taki program, partition magic. Łatwy do ogarnięcia.
Już ci sciągam pełną wersje i jak skoncze to gdzies ci wrzuce to sobie zassasz .

Marek23 - Wto 06 Lut, 2007

Yeah, najlepszy informatyk wśród hiphopowców i najlepszy hip hopowiec wśród informatyków! Restepka ziom. Kolesie gdzie kupowałem nadęci na maxa, patrzyli na mnie z góry i mało doradzili.
Michał - Wto 06 Lut, 2007

bo to huje byli :563:
Jakarti - Śro 07 Lut, 2007

ja przyjechalem z podstawowymi rzeczami do michala :D i rozumiem Cie!! pozostalem na eteapie DOS'a .. to byl moj ulubiony system wiec pytaj o wszystko bo moze skorzystam i ja :D
KonradMK - Śro 07 Lut, 2007

tylko o porady nt lachonów nie ma co uderzać do Michała :P
Michał - Śro 07 Lut, 2007

i do ciebie kondziu, zawsze jak sie pytam o dobre lachony mówisz o swojej starej , a ja ci odpoiwadam ze nie kręcą mnie panny z wasami :D i tak w kółko.
lenny - Śro 07 Lut, 2007

sorry za OT:

ma ktoś NETIE w domu..!?!? chodzi o internet...

strick - Śro 07 Lut, 2007

Ja mam w robocie!
lenny - Śro 07 Lut, 2007

no ja tez mam w robocie.. ale ciekawy jestem jak to w domu lata...
strick - Śro 07 Lut, 2007

2 kumpli ma i są bardzo zadowoleni!
KonradMK - Czw 08 Lut, 2007

strick napisał/a:
2 kumpli ma i są bardzo zadowoleni!

wiemy wiemy, Michał zawsze zadowala swoich kumpli, ale co to ma wspólnego z Netią?

[ Dodano: Czw 08 Lut, 2007 ]
Michał napisał/a:
i do ciebie kondziu, zawsze jak sie pytam o dobre lachony mówisz o mojej starej , a ja ci odpoiwadam ze nie kręcą mnie panny z wasami :D i tak w kółko.

taaa, zapomniałem że twoja stara już ma lata świetności za sobą :P

Marek23 - Czw 08 Lut, 2007

Michał napisał/a:
da sie. bez problemu. Jest taki program, partition magic. Łatwy do ogarnięcia.
Już ci sciągam pełną wersje i jak skoncze to gdzies ci wrzuce to sobie zassasz .

Ziomuś, masz ten programik, bo już chce zrobić tą separację...

Michał - Pią 09 Lut, 2007

jak będe w domu, to sprawdze. Powinien już być.
anjas - Sob 10 Lut, 2007

I co Michał, jest ten programik? Bo i ja bym sobie zassał :)