znacie cos ciekawego?Jakarti - Śro 31 Sty, 2007 moja mama jedzie non stop w ZUMA...Niemy - Śro 31 Sty, 2007 a co to ZUMA?Jakarti - Śro 31 Sty, 2007 http://gryzrecznosciowe.onet.pl/344,1,gra.htmlLoko - Śro 31 Sty, 2007 Ja sie cholera załąpałem na traviana i teraz mi zajmuje czas:/
www.travian3.plJakarti - Śro 31 Sty, 2007 czy ktos widzial Niemego od czasu jak wkleilem tego linka? Niemy - Śro 31 Sty, 2007 hehe wciagajace Jakarti - Śro 31 Sty, 2007
Loko napisał/a:
Ja sie cholera załąpałem na traviana i teraz mi zajmuje czas:/
LOKO!!!! koniecznie powiedz gdzie grasz i chodz do mnie wbilem sie na 4 serwer czy cos tam.. bo tam najmniej ludzi zarejestrowanych bylo. kocham takie gry!!!!!!!
dobra - przerwa w nauce..
Loko - masz jakies szybkie wskazowki co do gry zanim zaczne? z punktu widzenia gracza?Loko - Śro 31 Sty, 2007 Mnie zaraził kumpel podczas tegorocznego sylwestra w górach gdzie grał na laptopie przez komórke
Na początku mówiłem ze to głupie ze sie nie dam wciagnać, potem po powrocie zobaczyłem i kurde się wciagnąłem
Ale rad zadnych nie mam bo sam gram bardzo niedługo więc nie bardzo się orientuje
Jeśli masz takeigo samego nicka jak tutaj to Cię znalazłem zaraz coś napisze Jakarti - Śro 31 Sty, 2007 na calym swiecie mam takiego nicka
dlatego go lubie bo nie musze robic Jakarti8724359287518328572 tylko po prostu Jakarti Loko - Śro 31 Sty, 2007 Heh ja za to zawsze musze coś wymyślać mój nick żadko kiedy jest wolny
A jeśli lubisz takei gierki to pewnie też załąpałęś się kiedyś na the crims , też wciąga cholerstow Jakarti - Śro 31 Sty, 2007
Loko napisał/a:
he crims
pierwsze slysze
mialem na mysli gry The Settlers, Civilization, Warcraft.. wspomnienia dziecinstwa Loko - Śro 31 Sty, 2007 heh to ja po prostu pomyślałem o gierkach internetowych.
www.thecrims.com
tez całkiem przyjemna gierka jesteś gangsterem, bijesz się z innymi graczami, robisz rabunki, napady, prowadzisz burdele, knajpy, kluby, produkujesz narkotyki, ćpasz i takie tam anjas - Śro 31 Sty, 2007 W Crimsów kiedys pykałem, nawet się wciągnąłem, ale kto zkackował moje konto i mi się odechciało grać...
A tego Traviana zaraz wypróbuję Jakarti - Śro 31 Sty, 2007 zjebalo mi sie cos zajrze za pare dni jak mi sie wszystkie konta skasuja