CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 Temat postu: Pojeżdżawka na torze w słomczynieJutro tj 27.01.2006 na torze rallycrossowym w słomczynie będzie pojeżdżawka.
Trzeba uiścić jakąś symboliczną opłatę.
Obowiazkowe są kaski.
Link do stronki automobilklubu rzemieślnik:
http://www.rallycross.pl/Rzemieslnik_web/index.phpsaxorulez - Pią 26 Sty, 2007 moj kumpel będzie biało niebieskim AXem CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 Od grzebielucha kupił ??saxorulez - Pią 26 Sty, 2007 nie wiem.. od kogo z wyścigów górskich jakieś 3 lata temu. Było 1.4 na gaznikach.. jest 1.6 na gaznikach, na krótkej skrzyni. Nazywa sie Przemek Sułek.CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 No to nie znam.
AX charakterne auto
Grzebieluch smyrał swoim w RSP PZM, a obecnie 106 w RSMP.
W kazdym razie zapraszam wszystkich.
"Organizator" zapewnia kiełbaski Marek23 - Pią 26 Sty, 2007 Chętnie bym wpadł, ale trochę za daleko... Pewno będzie dużo lanserki w STI, niech ktoś ich naklepie, coby mi się humor poprawił CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 Mój szef kupił Astre OPC do PZM, wiec to w sumie HH
Auto jest na szperze i odpowiedniej oponie - może powalczy Marek23 - Pią 26 Sty, 2007 To spoko masz szefa... Ja chyba sprzedaję fotele i tylną kanapę, bo jest kupiec za dobrą kasę. Wkładm dwa nowe kubły i waga ostro w dół, już wtedy nie ma usprawiedliwień, muszę zacząć łoić awd turbo 300 koni. Inaczej stwierdzę, że nic nie jadę na krętym.CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 To do kompletu sprzedaj jeszcze boczki, i zastap je kevlarami.
Jak już "wybebeszać" to na maxa
Ja sie przed takimi modami bronie, bo później to juz idzie lawinowo: klatka, kubły, szelki itp OSKAR - Pią 26 Sty, 2007 Temat postu: Re: Pojeżdżawka na torze w słomczynieCze.
Hrzanek a ty bedziesz jezdziL???
czy publicznosc???CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 Ja to tak za bardzo nie umiem.
Będe popatrzeć i pouczyć się od bardziej doświadczonych.
A faktyczny powód to: Brak śrub do felg stalowych na których mam odpowiednie opony OSKAR - Pią 26 Sty, 2007 no to przykro.
ja ten sam problem.ale zimówki na alu zalozone mam.
o ktorej tam sie wybierasz????CHRZANEK - Pią 26 Sty, 2007 Myslę że będziemy ok 10:00.
Ciągniemy lawetkę więc bez pośpiechu Jakarti - Pią 26 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
Nazywa sie Przemek Sułek.
to to jeszcze jezdzi? zeby nie nalal za duzo benzyny.. szkoda rozlewac. co tam u Przemka?saxorulez - Pią 26 Sty, 2007 spoko.. wpadnie na tor zedrzeć kolejny zestaw opon i dostać baty od wszystkich..