HH.ORG na Torze - Clio Sport vs A3 2.0 tdi 170 koni i 309 gti hardcore
Marek23 - Pon 22 Sty, 2007 Temat postu: Clio Sport vs A3 2.0 tdi 170 koni i 309 gti hardcore Po całej imprezie w Tychach mając ogromny banan, że s3 z mtm dostało po tyłku był wolny kawałek prostej, więc przyszedł czas na infamous 400m.
Najpierw stanąłęm z nową A3 2.0 tdi robioną w ecusofcie na 170 koni( widać po czasach na torze, że auto może na luza tyle mieć). Start on minimalnie lepiej, pół długości z przodu, w audi koniec jedynki, a ja dalej na jedynce i już przodu. Wbiłem 2, przez milisekundę dalej ta długość dla mnie, a potem do końca 2 już z półtora długości minimum. 3 i oddalam się, wbijająć 4(150km/h) około 4-5 długości dla mnie.
PS. Właściciel ma saxo, ale właśnie ma awarię i przyjechał na rajdzik A3...
Następnie 309 gti, 1.9 8v, w serii niby 129 koni. Właściciel twierdził, że już seryjnym objeżdżał identyczne 309 gti, więc jego było od razu szybki. Motor nadłubany gdzieś na trochę ponad 150 koni i auto odchudzone max do blachy, bez klatki.
Start, ja minimalnie lepiej, pół długości dla mnie. Wbijamy 2 i powiększam przewagą może metr, 3 i to samo, może ponad metr mu odjeżdżam. Do 150 miałem gdzieś półtora długości dla mnie. Te 309 lata grubo...
Michał - Pon 22 Sty, 2007
hehehehe
gratsy ziom, napierdalasz na 1/4 i na kretym , je bejbe !!
M - Pon 22 Sty, 2007
MArku ze tam zapytam...
smigasz troche po zakretach i zastanawialem sie czy po prostu ćwiartka nie staje się wtedy strasznie nudna...?
Marek23 - Pon 22 Sty, 2007
Włąśnie po imprezie na torze Fiata chciałem tylko porównać jak mi lata auto... Tak poza tym to ćwiartka wogóle mnie nie kręci i masz rację, wieje nudą. Ale zdaję sobie sprawę, że nie wszędzie są miejsca do upalania na krętym...
Anonymous - Wto 23 Sty, 2007
nastepnym razem Marku, jak bedziesz w Tychach to daj znac pare dni wczesniej, moze uda sie cos uczynic
|
|
|