To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Kill estetyczny

saxorulez - Wto 02 Sty, 2007
Temat postu: Kill estetyczny
Wiem ze nie jest to typowy kill samochodowy.. trochę nie wiedziałem gdzie to umieścić.

Jadę sobie dzisiaj moim saxo do pracy, miły dzień, mały ruch. Słucham porannej audycji w PR3 Polskiego Radia...

Na wysokosci ZUS przy czerniakowskiej słyszę dziwne dzwięki.. dzwięki Wrześniowe w Styczniu???

Ewidentnie słyszę dzwięki Psałterza Wrześniowego w wykonaniu Piotra Rubika.. próbuje przełączyć stacje ale nadal słysze tą muzykę.. rozglądam sie a za mna JIMEK w swoim Mini słuchajacy Rubika.. minął mnie i pomachał mi ręką w rytm tej muzyki.

dziękuje .. przepraszam.. zdegradować go do ZIELONEGO

Nowy przyjaciel JIMKA??

Jakarti - Wto 02 Sty, 2007

wspolczuje :D
KonradMK - Wto 02 Sty, 2007

ładny gość ;)
Anonymous - Wto 02 Sty, 2007

o kurwa dobre pedale :DDDDDD

[ Dodano: Wto 02 Sty, 2007 ]
kill jak nic! zdechlem :D

szymlorek - Wto 02 Sty, 2007

a taki aktywny był, społecznik, organiator konkursów, a tu wyszło szydło z wora- pedaluch :D dekonspiracja zioom :D :D :D
anjas - Wto 02 Sty, 2007

"piękny dziś" :D
DeeS - Wto 02 Sty, 2007

loooooooool man :D

szymlorek napisał/a:
a taki aktywny był, społecznik, organiator konkursów, a tu wyszło szydło z wora- pedaluch dekonspiracja zioom
paczcie jak sie szymlor wczul :DD D

ale ladnie to nazwales. kill estetyczny :D niestety to bardzo prawdziwe. disco polo na orkiestre pod szyldem oratoriow dedykowanym wszystkim tragicznie zmarlym (pod tytul zrobmy kase na JPII i 9.11 - nikt sie nie skuma) :554:

natomiast ja tez dzisiaj mialem podobna sytuacje.

Rewanz (no moze nie tak hardcorowy):

Jade jade, spokojnie.... patrze a spod burdelu dolacza sie auto do ruchu. Kto za kierownica? Saxorulez! a co to za auto? DIESEL!!!!
:DDDDDD hyhyhyhy GACIAAAA!!! (ang - 'got ya' przyp.red)

saxorulez - Wto 02 Sty, 2007

tp już nie jest takie zabawne jak moje... :P :P :P

Moje było z nienacka oraz jest z podtekstem zrozumiałym wyłącznei dla adresata/głównego bohateria historii

to prawda. ale tonący lapie sie brzytwy ;) hehe

uwaga tylko silnych psychicznie:
chcecie zobaczyc prawdziwe forum a nie taka pipiduwa jak u nas to odwiedzcie www.rubik.pl/forum

ja kiedys zbladzilem i delikatnie mnie zatkalo. Jeszcze teraz jest politycznie poprawne a wczesniej jechali x3. Trzeba sie zalogowac wiec dzieki uprzejmosci cycatej moniki z pracy lukasza mamy adres emailowy monikajapierdole@wp.pl no i login na tym super forum. nick: monikamoni haslo: monika.
Dzieki temu ominie was rejestracja przed ktora trzeba sie zgodzic nie obrazac mistrza (innych mozna) i ze mozna sie zwracac do Niego tylko per Pan.

zwroccie uwage na rozmiar i np np na nicki i plec uzytkownikow i ich wiek.

tutaj jedne z fajniejszych dyskusji ale najlepsze przez swoja kontrowersyjnosc zostaly skasowane.
http://rubik.pl/forum/vie...?t=3746&start=0
http://rubik.pl/forum/vie...?t=6076&start=0

teraz juz wiadomo jak sie wygrywa glosowania internautow i smsowe... :)

wlasnie zauwazylem ze jak wczesniej patrzylem uzytkownikow bylo 27k a nie 12.5

szymlorek - Wto 02 Sty, 2007

JIMEK napisał/a:
szymlorek napisał/a:
a taki aktywny był, społecznik, organiator konkursów, a tu wyszło szydło z wora- pedaluch dekonspiracja zioom
paczcie jak sie szymlor wczul

Więcej nie będe zioom bo jesteś nie liczac mnie jedynym na forum który ma takie zajebiste okrągłe światełka z przodu :D :D :564:

FreeMan - Wto 02 Sty, 2007

JIMEK napisał/a:
to prawda. ale tonący lapie sie brzytwy ;) hehe

uwaga tylko silnych psychicznie:
chcecie zobaczyc prawdziwe forum a nie taka pipiduwa jak u nas to odwiedzcie www.rubik.pl/forum

ja kiedys zbladzilem i delikatnie mnie zatkalo. Jeszcze teraz jest politycznie poprawne a wczesniej jechali x3. Trzeba sie zalogowac wiec dzieki uprzejmosci cycatej moniki z pracy lukasza mamy adres emailowy monikajapierdole@wp.pl no i login na tym super forum. nick: monikamoni haslo: monika.
Dzieki temu ominie was rejestracja przed ktora trzeba sie zgodzic nie obrazac mistrza (innych mozna) i ze mozna sie zwracac do Niego tylko per Pan.

zwroccie uwage na rozmiar i np np na nicki i plec uzytkownikow i ich wiek.

tutaj jedne z fajniejszych dyskusji ale najlepsze przez swoja kontrowersyjnosc zostaly skasowane.
http://rubik.pl/forum/vie...?t=3746&start=0
http://rubik.pl/forum/vie...?t=6076&start=0

teraz juz wiadomo jak sie wygrywa glosowania internautow i smsowe... :)

wlasnie zauwazylem ze jak wczesniej patrzylem uzytkownikow bylo 27k a nie 12.5

...wow... Jimek jestem pod wrażeniem... ale sobie trudu zadales...

...widziales ze pytania do "Pana Piotra" oczekują na akceptacje i dopiero wtedy sie ujawniają.... buahahahah. Mistrz. :563:

saxorulez - Śro 10 Sty, 2007

http://muzyka.onet.pl/10172,1462420,newsy.html

Czyżby Pan Piotr popadł w niełaskę :?:

Jakarti - Śro 10 Sty, 2007

rozumem, ze ktos tam moze dostac duzo pieniedzy za utwor.. ale zeby 600 tys dla Rubika.. kurwa :) zazdroszcze.. nawet jesli jego muzyka nie jest super piekna itd..

a co wazniejsze od tego co napisalem to to, ze miasto!! czyli podatnicy placa tyle kasy za jedna muzyczke.. moim zdaniem wyrzucanie pieniedzy.. chyba..

strick - Śro 10 Sty, 2007

Dac 600K Rubikowi :570: Za co??? Wywalenie pieniędzy w błoto :570: