saxorulez - Wto 02 Sty, 2007 Temat postu: Kill estetycznyWiem ze nie jest to typowy kill samochodowy.. trochę nie wiedziałem gdzie to umieścić.
Jadę sobie dzisiaj moim saxo do pracy, miły dzień, mały ruch. Słucham porannej audycji w PR3 Polskiego Radia...
Na wysokosci ZUS przy czerniakowskiej słyszę dziwne dzwięki.. dzwięki Wrześniowe w Styczniu???
Ewidentnie słyszę dzwięki Psałterza Wrześniowego w wykonaniu Piotra Rubika.. próbuje przełączyć stacje ale nadal słysze tą muzykę.. rozglądam sie a za mna JIMEK w swoim Mini słuchajacy Rubika.. minął mnie i pomachał mi ręką w rytm tej muzyki.
dziękuje .. przepraszam.. zdegradować go do ZIELONEGO
Nowy przyjaciel JIMKA??Jakarti - Wto 02 Sty, 2007 wspolczuje KonradMK - Wto 02 Sty, 2007 ładny gość Anonymous - Wto 02 Sty, 2007 o kurwa dobre pedale :DDDDDD
[ Dodano: Wto 02 Sty, 2007 ]
kill jak nic! zdechlem szymlorek - Wto 02 Sty, 2007 a taki aktywny był, społecznik, organiator konkursów, a tu wyszło szydło z wora- pedaluch dekonspiracja zioom anjas - Wto 02 Sty, 2007 "piękny dziś" DeeS - Wto 02 Sty, 2007 loooooooool man Anonymous - Wto 02 Sty, 2007
szymlorek napisał/a:
a taki aktywny był, społecznik, organiator konkursów, a tu wyszło szydło z wora- pedaluch dekonspiracja zioom
paczcie jak sie szymlor wczul D
ale ladnie to nazwales. kill estetyczny niestety to bardzo prawdziwe. disco polo na orkiestre pod szyldem oratoriow dedykowanym wszystkim tragicznie zmarlym (pod tytul zrobmy kase na JPII i 9.11 - nikt sie nie skuma) :554:
natomiast ja tez dzisiaj mialem podobna sytuacje.
Rewanz (no moze nie tak hardcorowy):
Jade jade, spokojnie.... patrze a spod burdelu dolacza sie auto do ruchu. Kto za kierownica? Saxorulez! a co to za auto? DIESEL!!!!
:DDDDDD hyhyhyhy GACIAAAA!!! (ang - 'got ya' przyp.red)saxorulez - Wto 02 Sty, 2007 tp już nie jest takie zabawne jak moje...
Moje było z nienacka oraz jest z podtekstem zrozumiałym wyłącznei dla adresata/głównego bohateria historiiAnonymous - Wto 02 Sty, 2007 to prawda. ale tonący lapie sie brzytwy hehe
uwaga tylko silnych psychicznie:
chcecie zobaczyc prawdziwe forum a nie taka pipiduwa jak u nas to odwiedzcie www.rubik.pl/forum
ja kiedys zbladzilem i delikatnie mnie zatkalo. Jeszcze teraz jest politycznie poprawne a wczesniej jechali x3. Trzeba sie zalogowac wiec dzieki uprzejmosci cycatej moniki z pracy lukasza mamy adres emailowy monikajapierdole@wp.pl no i login na tym super forum. nick: monikamoni haslo: monika.
Dzieki temu ominie was rejestracja przed ktora trzeba sie zgodzic nie obrazac mistrza (innych mozna) i ze mozna sie zwracac do Niego tylko per Pan.
zwroccie uwage na rozmiar i np np na nicki i plec uzytkownikow i ich wiek.
teraz juz wiadomo jak sie wygrywa glosowania internautow i smsowe...
wlasnie zauwazylem ze jak wczesniej patrzylem uzytkownikow bylo 27k a nie 12.5szymlorek - Wto 02 Sty, 2007
JIMEK napisał/a:
szymlorek napisał/a:
a taki aktywny był, społecznik, organiator konkursów, a tu wyszło szydło z wora- pedaluch dekonspiracja zioom
paczcie jak sie szymlor wczul
Więcej nie będe zioom bo jesteś nie liczac mnie jedynym na forum który ma takie zajebiste okrągłe światełka z przodu :564:FreeMan - Wto 02 Sty, 2007
JIMEK napisał/a:
to prawda. ale tonący lapie sie brzytwy hehe
uwaga tylko silnych psychicznie:
chcecie zobaczyc prawdziwe forum a nie taka pipiduwa jak u nas to odwiedzcie www.rubik.pl/forum
ja kiedys zbladzilem i delikatnie mnie zatkalo. Jeszcze teraz jest politycznie poprawne a wczesniej jechali x3. Trzeba sie zalogowac wiec dzieki uprzejmosci cycatej moniki z pracy lukasza mamy adres emailowy monikajapierdole@wp.pl no i login na tym super forum. nick: monikamoni haslo: monika.
Dzieki temu ominie was rejestracja przed ktora trzeba sie zgodzic nie obrazac mistrza (innych mozna) i ze mozna sie zwracac do Niego tylko per Pan.
zwroccie uwage na rozmiar i np np na nicki i plec uzytkownikow i ich wiek.
teraz juz wiadomo jak sie wygrywa glosowania internautow i smsowe...
wlasnie zauwazylem ze jak wczesniej patrzylem uzytkownikow bylo 27k a nie 12.5
...wow... Jimek jestem pod wrażeniem... ale sobie trudu zadales...
...widziales ze pytania do "Pana Piotra" oczekują na akceptacje i dopiero wtedy sie ujawniają.... buahahahah. Mistrz. :563:saxorulez - Śro 10 Sty, 2007 http://muzyka.onet.pl/10172,1462420,newsy.html
Czyżby Pan Piotr popadł w niełaskę Jakarti - Śro 10 Sty, 2007 rozumem, ze ktos tam moze dostac duzo pieniedzy za utwor.. ale zeby 600 tys dla Rubika.. kurwa zazdroszcze.. nawet jesli jego muzyka nie jest super piekna itd..
a co wazniejsze od tego co napisalem to to, ze miasto!! czyli podatnicy placa tyle kasy za jedna muzyczke.. moim zdaniem wyrzucanie pieniedzy.. chyba..strick - Śro 10 Sty, 2007 Dac 600K Rubikowi :570: Za co??? Wywalenie pieniędzy w błoto :570: