Grzesiek VTS - Śro 20 Gru, 2006 Temat postu: Saxo VS LeonI znów spotkałem Leona, tylko nowy model TDI.
Wracam z kolega z miasta i wyprzedza nas Leon i Astra GTC czy jakoś tak, wiec bez żadnego namysłu za nimi dogoniłem ich na 3 światłach dopiero.Staje za astra i dawaj Asta jak by nie jechała :570: Leon poszedł jak poier…. Wiec dawaj na prawy i za Leonem, kierowca Leon jednym słowem trochę nie ten tegez nie che gadac ani nic dziwny typ, czekamy na zielone Leon daje zasłonę dymna i wszystko jasne ja na oponkach 165 to raczeni nie przycisnę z 3.5 tysia i tu ból, ale i tak saxo wyrwało zajebiscie równo z Leone dochodzimy do zakrętu 2 bieg i podłoga pas na którym znajduje się Leon kończy się wiec musi się wepchnać ,lecz cały czas jest w Polowie Saxo zapodaje 3 i nic tak samo dalej , w końcu postanawia po pasach na drugiego, nie wjechał za saxo” może by był za wielki obciach za saxo się schowac” :569: POWALONY.Dojeżdżamy do świateł i co znów to samo i tak 2 razy i taki sam skutek w końcu raz spier… strat i przegrałem ale 2 razy dostał, Nie wie co to za wersja ale piknie chodzi. A co mnie zdziwiło dym z moich przednich nadkoli ?? myślałem ze saxo się przegrzało albo co ale wskaźniki Sa Ok.Dopiero po jakiejś chwili zaczęło jebacy klockami masakrycznie sierdziło dormalnie jak się zatrzymałem to felgi się dotknąć nie dało ale naprawdę do końca hamulce były ZAJEBISTE !!!!!!Jakarti - Śro 20 Gru, 2006 czy wy tam nie macie prostych drog?
ciagle jakies zakrety..
liczy sie dobra zabawa Loko - Śro 20 Gru, 2006 W Krakowie ciągle zakręty i dlatego z Krakowa są najlepsi Rajdowcy w Polsce :564:Grzesiek VTS - Śro 20 Gru, 2006 Mogłem zrobić zdjęcie jak sie dymiło dodam Ze Pan z leona wcześniej hamował niż ja Kocham VTS :564: :564: :564:
Saxo Jest idealne na zakrety michool_vt - Czw 21 Gru, 2006 Jakarti - Czw 21 Gru, 2006
Cytat:
W Krakowie ciągle zakręty i dlatego z Krakowa są najlepsi Rajdowcy w Polsce
dobre Niemy - Czw 21 Gru, 2006 szkoda ze miales te oponki 165, jakbys mial szersze=wieksza przyczepnosc to bys kolesiowi pokazal jak VTS leci sobie strick - Czw 21 Gru, 2006 Ładnie! Ciekawe jakie masz teraz osiagi lenny - Czw 21 Gru, 2006 zadziorny ten leonik... ale w sprzyjajacych dla saxolotow warunkach nie miaby szans!saxorulez - Czw 21 Gru, 2006 Jeżeli to 2.0 TDI to ma jakieś 9 sek do 100 ale powyzej powinieneś go klepać na luzaku...Loko - Czw 21 Gru, 2006 Jeżli to 2.0 tdi to łatwość tuningu jest tak duża że z dużym prawdopodobieństwem mógł miec zrobiony komputer.106 - Czw 21 Gru, 2006 grzesiek jestes szczesciarz... ja ile razy tocze sie rajdowka nigdy nic nie spotykam.
to juz chyba kolejny leon na twoim koncie :D modziles cos ostatnio?
hymmm a troche nie za szybko pala ci sie te nowe hamulce?
saxorulez napisał/a:
Jeżeli to 2.0 TDI to ma jakieś 9 sek do 100 ale powyzej powinieneś go klepać na luzaku...
jak 9sek do 100 to ponizej tez powinien dostac bez wiekszych problemow
z moich ostatnich start to wciaglem vecte nowa, ale 2.2 dcti o mase dlugosci... wiec
bez rewelacji bo to D. i na dystansie do 100 km/h tak o pol dlugosci celice 2.0T :)
gosc byl w szoku.Anonymous - Czw 21 Gru, 2006 michool nie xeruj bo dostaniesz w czerep suko! pcs - Czw 21 Gru, 2006 albo byla to seria 2.0 tdi 170km - ale ta ma fajny body kit i wielkie kola,wiec mozna by to rozpoznac, albo 2.0 tdi 140km po programie/ box
tak czy siak gratuluje, ale czemu jezdzisz na oponach 165?lenny - Czw 21 Gru, 2006
JIMEK napisał/a:
michool nie xeruj bo dostaniesz w czerep suko!
heheheh
nie wiem o co chodzi ale dobitnie powiedziane Jimek!!!