a najlepiej to kup nie-suv'a, będziesz bardziej zadowolony
To nie auto dla mnie tylko dla żony.
Pitt nie sprzedał mi jedynki więc musiałem zwiększyć budżet i ma być takie coś.
Moim zdaniem to auto nie jest warte takich pieniędzy!
Wygląd super chyba najładniejsze auto w tej klasie, ale jakość wykonania/materiały to już szału nie ma.
Zapomniałem dodać, że do 70tyś PiTT - Sob 30 Lip, 2016
chlopaki sie troche zastanawiali i dlatego tyle to trwalo, ale finalnie jeden z nich dokonal dobrego wyboru
ten volviak jest blisko mnie, moge obejrzec jak zmienisz zdanie co do budzetu
ps. trzeba bylo pisac ze masz 70k na beemke to bysmy sie dogadali itr 911 - Sob 30 Lip, 2016
PiTT napisał/a:
:]
chlopaki sie troche zastanawiali i dlatego tyle to trwalo, ale finalnie jeden z nich dokonal dobrego wyboru
ten volviak jest blisko mnie, moge obejrzec jak zmienisz zdanie co do budzetu
ps. trzeba bylo pisac ze masz 70k na beemke to bysmy sie dogadali
http://master1.pl/katalog/carInfo.php?id=31691 - prawie się łapie
Jak jest zarejestrowany jako ciężarowy to na pewno się łapie bo vat odliczę
Tu pewnie jeszcze można ponegocjować bo z manu skrzynią to cięzko sprzedać.Chloru - Pon 01 Sie, 2016 itr 911, mają parę innych sztuk z mniejszymi przebiegami. Jak kupowałem u nich swoje auto 2 lata temu to od tego co było wystawione na stronie urwałem ~10%.itr 911 - Pią 05 Sie, 2016 W CH wskoczyła mi jedynka
2010r , 2.0d 177km.
Wszystko fajnie bo nie golas i szkoda mała, ale ten motor to chyba nie zbiera dobrych opinii?
Tu juz jest filtr cząstek i rozrząd z tyłu, a podobno to główne bolączki tych silników?
Volvo nadal aktualne bo teraz teść napalił się na xc60Ekonomista - Pią 05 Sie, 2016 itr 911,
Ja mam ten silnik w bmw X1 20xd z 2010r., Mam od nowości i przebieg ok.70tyś km i nic jeszcze nie robiłem i brak jakiś objawów negatywnych przy silniku...
w X1 silnik jest bardzo głośny, dodatkowo mam manuala i ciężko się tym jeździ. Tylko trasy, a do miasta stare e46 itr 911 - Pią 05 Sie, 2016 No ta jedynka też manual.
Ale czemu ciężko toż to 177 karino jakoś się powinno odpychać nawet w x1
Fakt że te 4 garowe gnojówki od bmw nie grzeszą kulturą, ale jakoś to żona zniesie.
Auto tylko na miasto, z nalotem ok 180tyś wiec pewnie zaraz będa problemy z dpf.Niemy - Sob 06 Sie, 2016 Mam ten silnik w E92, przy 178tys km zdecydowałem się na prewencyjną wymianę rozrządu i całe szczęście, bo łańcuch był już naciągnięty. Jest na to akcja serwisowa, niestety dowiedziałem się o tym już po wymianie.itr 911 - Nie 07 Sie, 2016
Niemy napisał/a:
Mam ten silnik w E92, przy 178tys km zdecydowałem się na prewencyjną wymianę rozrządu i całe szczęście, bo łańcuch był już naciągnięty. Jest na to akcja serwisowa, niestety dowiedziałem się o tym już po wymianie.
Czyli co walę do ASO i mają mi wymienić rozrząd za free?
Muszę ją sprawdzić jak tam serwis wyglądał w CHkosmita - Pon 08 Sie, 2016 Ta akcja chyba już się skończyła jakoś w tym roku, ale nie zaszkodzi się jeszcze dopytać.