Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Megane 3 RS cup
kosmita - Śro 29 Cze, 2016 Temat postu: Megane 3 RS cup Szwagier sprzedaje.
- Salon PL
- wersja cup
- 320KM
- fv23%
- 2 komplety kół
http://allegro.pl/show_it...0112511#thumb/4
Jakarti - Śro 29 Cze, 2016
kjerwa
na chuk mi to mieszkanie
Kamill - Śro 29 Cze, 2016
Nie chce wtykać kija w mrowisko, ale siedziałem w takim cupie jakis czas temu, w sumie jak by wyjąć recaro to zostaje taka bieda jak w dostawczaku jeżeli chodzi o wnętrze.
Bonczek - Śro 29 Cze, 2016
Kiera jeszcze w miare
kosmita - Śro 29 Cze, 2016
Wiadomo, do kaszkaja nie ma podejścia
Kamill - Śro 29 Cze, 2016
No nie ma,
chociaż
nie, jednak nie ma
Stf - Czw 30 Cze, 2016
dobre auto do ustawiania lancerów w szeregu. dziwne że tym jeszcze tak niewiele osób nakufia po trackdayach.
filomatic - Czw 30 Cze, 2016
Stf napisał/a: | dobre auto do ustawiania lancerów w szeregu. dziwne że tym jeszcze tak niewiele osób nakufia po trackdayach. |
takie wypowiedzi lubię
Marek23 - Czw 30 Cze, 2016
Kamill napisał/a: | Nie chce wtykać kija w mrowisko, ale siedziałem w takim cupie jakis czas temu, w sumie jak by wyjąć recaro to zostaje taka bieda jak w dostawczaku jeżeli chodzi o wnętrze. |
Ale Ty ku.rwa jestes czlowieczkiem
Kamill - Czw 30 Cze, 2016
Marek23 napisał/a: | Kamill napisał/a: | Nie chce wtykać kija w mrowisko, ale siedziałem w takim cupie jakis czas temu, w sumie jak by wyjąć recaro to zostaje taka bieda jak w dostawczaku jeżeli chodzi o wnętrze. |
Ale Ty ku.rwa jestes czlowieczkiem |
Czy to kolejne twoje auto marzeń po saxo i octavi
Octa i megane kapke lepiej wyglądałaby niż e36, auto laweta i Quashai 2
Ale zadziwia mnie Twoja krytyka różnych autek, gdzie sam masz psudo race strucla, jelcza do wożenia strucla i pewno ze 100 koni do życia na codzień
PS. Tak jaram się bardzo taką Meganą, nie bez powodu to chyba najpopularniejsze auto na Ringu.
Kamill - Czw 30 Cze, 2016
Bo e36 to najbardziej męskie auto, a te twoje są pedalskie.
kosmita - Czw 30 Cze, 2016
Stf napisał/a: | dobre auto do ustawiania lancerów w szeregu. dziwne że tym jeszcze tak niewiele osób nakufia po trackdayach. |
Trzeba przyznać, że daje dużo radości z jazdy. Nie spodziewałem się, że tak dobrze będzie się prowadzić. Jedyny minus, że w porównaniu do cięższego evo x nie przyspiesza jakoś rewelacyjnie.
Kamill napisał/a: | Bo e36 to najbardziej męskie auto, a te twoje są pedalskie. |
Jakbym miał same gowna w garażu to tez bym próbował im subiektywnego męstwa dodać
Stf - Czw 30 Cze, 2016
kosmita - na kresce zawsze będzie ktoś szybszy. nawet jeśli kupisz nowe turbo S to i tak możesz spotkać golfa 2 vr6t. dla mnie w budżecie do 100k auto nie ma konkurencji, jestem przekonany że to dobrze wydany hajs. wersja po sofcie na 320KM i na KW CS spokojnie może konkurować z evo co udowodnił np. Rataj.
wnętrze mi akurat pasi. nie to co w leonie w którym po 3min opuściłem salon.
|
|
|