Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Amplituner / wzmacniacz z optykiem
Kamill - Nie 10 Sty, 2016 Temat postu: [K] Amplituner / wzmacniacz z optykiem Kupie jakikolwiek markowy wzmacniacz który posiada wejście optyczne albo hdmi. Wzmocnienie na kanal najlepiej od 2x70W przy 8ohm. Cena jak najniższa. Max 350 zl
PiTT - Nie 10 Sty, 2016
bedzie ciezko cos konkretnego kupic...
moj ojciec sprzedal ostatnio swoje onkyo na allegro
wzmak 4-5 letni poszedl za 800zl.
ja bym Ci polecil wlasnie poszukac czegos z onkyo jesli masz zamiar sluchac w 2.1 a nie 5.1
Kamill - Nie 10 Sty, 2016
TakI właśnie mam zamiar żeby mieć dalej 2 kolumny. W nowym tv mam tylko optyka, a mój ampl nie ma.
Ewentualnie rozważam zakup soundbara z subem bezprzewodowym za ok 1k. Ale nie mam pojęcia jak to gra bo nie wiem nawet czy można to gdzieś odsłuchać.
Potrzebuje czegoś wyłącznie do oglądania tv i filmów. Sam tv w pomieszczeniu którym stoi nie daje rady.
PiTT - Nie 10 Sty, 2016
ten soundbar raczej nie gra...
duzo lepszym rozwiazaniem byloby kupienie glosnikow komputerowych np Logitecha z certyfikatem THX i podpiecie tego pod tv
sluchalem i mialem kilka modeli tych logi z thx'em i na serio dawalo to rade
nawet zamiana na bose nie byla az tak ogromna pod wzgledem dzwieku
z perspektywy czasu uwazam ze do kompa zupelnie wystarczaly te logi i bez problemu mozna je podpiac pod tv i cieszyc sie duzo lepszym dzwiekiem niz te soundbary
Bad-i - Nie 10 Sty, 2016
Ja mam taki mega zestaw
Ale on na pewno nie ma HDMI
zefir - Nie 10 Sty, 2016
Moi rodzice maja taki sam set, zajebiscie polecam
Bad-i - Pon 11 Sty, 2016
zefir napisał/a: | Moi rodzice maja taki sam set, zajebiscie polecam |
To bierz moj
zefir - Pon 11 Sty, 2016
Obecnie w moim ogromnym penthousie w Wawie, ledwo duze tv zmiescilem
Dopoki nie bede mial duzego pomieszczenia szkoda sensu na takie sprzety, ale fakt faktem ze mega warto sie czyms takim zainteresowac bo obecnie za super kase chodza te zestawy.
Kamill - Pon 11 Sty, 2016
Sprzedane/kupione zamykam
106 - Pon 11 Sty, 2016
Bad-i napisał/a: | zefir napisał/a: | Moi rodzice maja taki sam set, zajebiscie polecam |
To bierz moj :) |
ile? :)
Kamill - Pon 11 Sty, 2016
106 napisał/a: | Bad-i napisał/a: | zefir napisał/a: | Moi rodzice maja taki sam set, zajebiscie polecam |
To bierz moj |
ile? |
Nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz.
|
|
|