To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] zwrotnice 106 S16/GTI/Saxo VTS

Greg - Sob 24 Paź, 2015
Temat postu: [K] zwrotnice 106 S16/GTI/Saxo VTS
Jak w temacie, w dobrym stanie.
arssss - Sob 24 Paź, 2015

Jakieś mam. Sprawdzę w poniedziałek.
Vlodarsky - Nie 25 Paź, 2015

To sprawdź od razu czy nie są wyjebane tam gdzie wchodzi sworzeń bo nie chce mi się dwa razy tego robić proszę :-)
Barejka - Nie 25 Paź, 2015

ale to widac od razu ;D swoja droga za kilka lat bedzie trzeba to regenerowac bo zabraknie towaru ;D
Kamill - Nie 25 Paź, 2015

Tak się zapytam, czy poza francuskimi markami w jakiś innych samochodach zużywają się zwrotnice?
Bonczek - Nie 25 Paź, 2015

W 30 letnich Hondach podobno potrafią pęknąć przy wymianie łożyska - słyszałem o jednym przypadku.
Anonymous - Pon 26 Paź, 2015

Bonczek napisał/a:
W 30 letnich Hondach podobno potrafią pęknąć przy wymianie łożyska - słyszałem o jednym przypadku.

niemozliwe żeby w hucie przed wrzuceniem do pieca ktos wymieniał łozysko

Bonczek - Pon 26 Paź, 2015

Rdza w hucie? Bez sensu.
Barejka - Pon 26 Paź, 2015

Kamill, zyzywa sie wtedy gdy nie jest skrecona odpowiednio na sworzniu, ma minimalny luz i sie przez to wybija gniazdo ;)
Vlodarsky - Pon 26 Paź, 2015

Barejka napisał/a:
odpowiednio

Powiesz coś więcej o tym "odpowiednio" ? :)

Sibu - Pon 26 Paź, 2015

Ja tam mam 2 komplety, które mają więcej niż 20 lat i oba nie mają żadnych luzów, a dokręcam tylko zalecanym momentem.
Vlodarsky - Pon 26 Paź, 2015

Jeżdżąc na ćwiartkę i upalając po osiedlu wytrzymają jeszcze 50 lat :-) te Grega mają za sobà sporo męczarni i wiele pucharów zdobytych idąc pełnym ogniem na różnych nawierzchniach. Fabrycznym momentem dokręcone nie przeżywają jednej imprezy na takim zawiasie jak tu jest i był.
Kamill - Wto 27 Paź, 2015

Francja elęgancja :faja:
Barejka - Wto 27 Paź, 2015

Vlodarsky, odpowiednoa=na chama :rotfl: mi wybiło lewe w 106 i w saxo rowniez, szkoda ze nie jest to ciut grubsze wtedy przewiert i grubsza sruba zalatwilaby robote
Sibu - Wto 27 Paź, 2015

Vlodarsky napisał/a:
te Grega mają za sobà sporo męczarni i wiele pucharów zdobytych idąc pełnym ogniem na różnych nawierzchniach.

... a to tego nie wiedziałem. Najlepiej to byłoby spawem smarknąć od góry i problem z głowy :P Szkoda tylko, że zwrotnica jest żeliwna :P