Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] iPhone 5, opaska nuband
karoluPL - Śro 21 Paź, 2015 Temat postu: [S] iPhone 5, opaska nuband Sprzedam starterpack dla prawdziwego gimbusa:
Min:
1)
Nowa opaska nuband, nigdy nie używana- dostałem na prezent
na allegro dokładnie taka sama 150 na aukcji, więc ja chcę:
100PLN
2) iPhone 5 16GB, czarny.
Kupiony nowy (od Jakartiego ), używany przeze mnie i nigdy niestłuczony, świeżo po akcji serwisowej apple na sprawdzenie przycisków, wymieniona bateria. Cały komplet z pudełkiem, akcesoriami itp. Technicznie idealny, wizualnie jak czarna piątka, widać przebłyski aluminium, bo gdzieniegdzie schodzi czarna anoda.
750pln wysyłka gratis.
pozdro 600!
Rasputin - Czw 22 Paź, 2015
karoluPL napisał/a: | na allegro dokładnie taka sama 150 na aukcji, więc ja chcę:
100PLN |
Znałem kiedys takiego typa który za nim coś sprzedał to wystawiał 3-4 fejkowe aukcje z takim samym produktem tylko z cena z dupy a potem wołał za swój towar nie wiele mniej argumentując to,że na allegro sa droższe
Co najlepsze ludzie sie na to nabierali
karoluPL, to tak na rozruszanie tematu
Kenet - Czw 22 Paź, 2015
Dam 500 za telefon!
anjas - Czw 22 Paź, 2015
550
Anonymous - Czw 22 Paź, 2015
450
olek - Czw 22 Paź, 2015
wstepnie rezerwuje telefon, zostaw mi kontakt do siebie na pw.
zajcev_28 - Czw 22 Paź, 2015
ja tam na allegro widziałem te opaski po 1zł
karoluPL - Czw 22 Paź, 2015
zajcev_28, za złotówkę, to chyba nawet silikonowej bransoletki na Krupówkach nie kupisz
olek, poszło PW z kontaktem.
Rasputin napisał/a: | karoluPL napisał/a: | na allegro dokładnie taka sama 150 na aukcji, więc ja chcę:
100PLN |
Znałem kiedys takiego typa który za nim coś sprzedał to wystawiał 3-4 fejkowe aukcje z takim samym produktem tylko z cena z dupy a potem wołał za swój towar nie wiele mniej argumentując to,że na allegro sa droższe
Co najlepsze ludzie sie na to nabierali
karoluPL, to tak na rozruszanie tematu |
http://allegro.pl/sportow...5735601831.html
no nie wiem ile to moze kosztowac w sklepie, wieć się allegro sugerowałem, bo ceny nie znam, to też był prezent.
jakby co ajfona wystawiłem na allegro, bo na grupie apple z facebooka to same gimby piszo
http://allegro.pl/show_item.php?item=5748382872
przy odbiorze osobistym 700 dla heczhotów, np ten weekend bede w warszawce
Cartoon - Czw 22 Paź, 2015
Muszę przemyśleć zakup dla żony... Dam jutro znać.
Cartoon - Czw 22 Paź, 2015
eee, już się sprzedał
o kurde, chyba był za tani, bo 4 pytania o przedmiot i jedno kup teraz w... 12 minut
|
|
|