- silnik trzyma serie nie bierze oleju
- szpera duża głowa 4.45 40%
- bilstein b6 ( gruba laga, utwardzony ) + eibach pro
- silnik, skrzynia most na poli
- zawieszenie przód poduchy m3 3.2
- wybebeszony, usuniety szyberdach
- fotel mirco + 4pkt pasy
- wentylator włączany z kabiny
- zrobione sprzęgło
- rozpórki przód, tył
- hamulce przód ATE PD + klocki OMP ( czerwiec ) , tył brembo/ferodo ( listopad )
- z minusów trzeba by trochę ogarnąć blacharkę
cena 7500Kamill - Czw 08 Paź, 2015 Co w zamian?kaziu1985pn - Czw 08 Paź, 2015 no tylko 328 a na serio jeszcze nie wiem ale raczej chce zostać w klasie do 2L tylko w czymś bardziej konkurencyjnym, najpierw musi pojść a potem wrzuce burzę mózgów na forum arssss - Czw 08 Paź, 2015 Mr2 rev3 Anonymous - Czw 08 Paź, 2015 i do tego beczke oleju i rabat na remonty silnikaarssss - Czw 08 Paź, 2015 Aż tak sie to sypie?Anonymous - Czw 08 Paź, 2015 jesli dobrze pamietam to "mi" robil dwa remonty silnika-za pierwszym wciagneło do silnika pokruszone kawałki z kata,za drugim razem przyłapalo na panewce bo te silniki żrą olej i chyba był stan ale na upalanie jednak troszke przymały.Mocno sie zastanawiałem nad mr2,bo bardzo fajnie sie to prowadzi i ma dobre ceny ale doszedłem do wniosku ze nie chce mi sie babrać w gównie.Chodził mi tez po głowie pomysł kupienia takiej z padniętym silnikiem i zeswapowania tam hondowskiego k20 ale wtedy przestaje byc taniokaziu1985pn - Czw 08 Paź, 2015 no tego nie dodałem konkurencyjne i zeby było równie bezawaryjne co bmw najgorsze że bmw nie urywa dupy w kwestii masa/mocAnonymous - Pią 09 Paź, 2015 Mysle ze taka mr2 jest bardzo konkurencyjna,to naprawde dobry fur,niestety z tą awaryjnościa jest troche problem.W przypadku upalatora dochodzi jeszcze problem z dostepnościa tanich części,zarówno tych seryjnych jak i tjuningowych,tu bmw jest bezkonkurencyjne.Podobno da sie tam zaswapowac dośc bezproblemowo silnik z corolli ts (1.8 , 192KM),ale nie rozkminiałem tematu dokładnie.kaziu1985pn - Pią 09 Paź, 2015 no to kwestia mr2 rev 3 załatwiona bo 2.0T czyli wchodzę w klasę wyżej a wtedy wole kupić 328/330 , nie chce sie władować w samochód do którego cześci będe musiał ściagac z angli lub japoni.Anonymous - Pią 09 Paź, 2015 nie rozumiem o co chodzi z tym 2.0 T i wyższą klasąarssss - Pią 09 Paź, 2015 Jest turbo i n/a a jak nie rev3 to rev3 tańsze i tylko trochę gorszeAnonymous - Pią 09 Paź, 2015 Sorka,pomyliły mi sie generacje,wszystko co pisałem dotyczyło tej ostatniej generacji czyli tego(tylko jedna wersja silnikowa 1.8 140KM)
http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6y9e79.html
Ta poprzednia nie miala takich fakapów,ale znowu tutaj wybor niewielki i rdza wszechobecnaarssss - Pią 09 Paź, 2015 Patrząc po forum mr2 z rdza nie ma aż takiej tragedii.
Gorzej z wyborem http://olx.pl/oferta/toyo...D5-IDbIUgz.htmlKamill - Pią 09 Paź, 2015
kaziu1985pn napisał/a:
no tylko 328 a na serio jeszcze nie wiem ale raczej chce zostać w klasie do 2L tylko w czymś bardziej konkurencyjnym, najpierw musi pojść a potem wrzuce burzę mózgów na forum
Patrząc po wynikach to e0 318i jest bezkonkurencyjne w psb do 2L, a nawet w generalce stoją wysoko, tylko trzeba podłubać. Serią to nawet evo tam nie poradzisz.