To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam Borewicza w bieli

itr 911 - Pią 02 Paź, 2015
Temat postu: Sprzedam Borewicza w bieli
Na sprzedaż mam fiaciora, którego kupiłem teściowi na 60 urodziny.
Auto zrobione od podstaw po bożemu, włożone sporo siana!

Po długich poszukiwaniach, oględzinach kilkunastu sztuk, została wybrana dobra baza.
W aucie zrobiona blachara (wstawiane nowe progi prosto z polmozbytu hehe), nowy lakier na całości, nowe wnętrze (fotele,podsufitka)plus masa pierdół.
Teściu miał kiedyś dwie takie sztuki i zostało mu sporo nowych gratów " na strychu" :lol2:
Motor/skrzynia,most wszystko suche furkoce aż miło ;D

Po remoncie śmigany tylko w ładną pogodę.

Pasucha teść trzyma na dworze bo fiaciora szkoda :rotfl:

Foto poglądowe, jak ktoś zainteresowany podeślę więcej

Cena 11500PLN

Stf - Pią 02 Paź, 2015

I like! Pierwsze odruchy ćwiczyłem na takim tylko w kombi. kurde było to już .....z 25lat temu :)
siema - Pią 02 Paź, 2015

To nie Borewicz ignorancie! ;D

Piękny :jupi: Miałem dokładnie takiego :)
Który rocznik?

siema napisał/a:
To nie Borewicz ignorancie! ;D

Piękny :jupi: Miałem dokładnie takiego :)
Który rocznik?

Ja nazywam wszystkie Borewiczem :rotfl:

88r, skrzynia piątka.

siema - Pią 02 Paź, 2015

Borewicz to Polonez.

Szukałem swego czasu takiego białego fiaciora z końca produkcji ale ceny i ilość szrotów mnie zniechęciły. Ładnie wygląda. Ciekawe czy uda Ci się go za tyle sprzedać. Oby. Powodzenia.

Bonczek - Pią 02 Paź, 2015

Cena idealna, ale Beacie sie nie podoba.

siema napisał/a:
Borewicz to Polonez.

Szukałem swego czasu takiego białego fiaciora z końca produkcji ale ceny i ilość szrotów mnie zniechęciły. Ładnie wygląda. Ciekawe czy uda Ci się go za tyle sprzedać. Oby. Powodzenia.

To samo przerabiałem, a ilość pomników w cenach z kosmosu mnie przeraziła.

Udało się jednak trafić fajną bazę, nastepnie auto zostało rozebrane do zera i jazda.

Ta cena to tak naprawdę zwrot poniesionych kosztów, ale wiem ciężko to zrozumieć dla potencjalnego nabywcy :lol2:

Oglądaczy jest pełno, ale jak przychodzi wyłożyć piniądz to propozycje są z dupy typ dam 5tysi:wall:

KarQ - Sob 03 Paź, 2015

Lubię klasyki ale kant nigdy mi nie siadał. Jeszcze taki włoski z czerwona szajka w środku byłby ok, ale polski nie ma dla mnie wartości.
Choć egzeplarz fajny.

Barejka - Sob 03 Paź, 2015

Stf, ja pierwsze drifty robilem takim kombim podobno po karetce wiencyj mocy mial tez bylo to z 10 lat temu :rotfl:
Janusz - Sob 03 Paź, 2015

Barejka napisał/a:
Stf, ja pierwsze drifty robilem takim kombim podobno po karetce wiencyj mocy mial tez bylo to z 10 lat temu :rotfl:

wiele sie nie zmieniło, ja pierwsze drifty RWD robiłem polonezem, kilka miesiecy temu :D

edit. a nie... upalałem coś BMW Rabiego wcześniej, dzikei Rabi :*