To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Volkswagen Golf 6 GTI Salon Polska 1-wsz Właściciel

ptaku - Nie 23 Sie, 2015
Temat postu: Volkswagen Golf 6 GTI Salon Polska 1-wsz Właściciel
Sprzedam Golfa 6 GTI wprodukowanego w listopadzie 2009r. ( model 2010, rejestracja 28.01.2010 ). Samochód kupiony na indywidualne zamówienie w salonie VW Groblewski w Gdańsku. Auto jeżdżone głównie po mieście i dodatkowo kilka razy w roku dłuższe trasy. Wszelkie naprawy i przeglądy są wykonywane na bieżąco w ASO Plichta ( wszystkie wpisy w książce serwisowej )lub w jednym z lepszych warsztatów w Trójmieście VAG-Bauer. Olej w samochodzie wraz z filtrami jest zmieniany co 10000-12000km ( Millers XF Longlife 5w-30). Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym, bezwypadkowy ( VIN ). Golf jest myty tylko na myjniach ręcznych i dodatkowo raz na kilka tygodni zabezpieczany wysokiej klasy środkami.

Wyposażenie auta:
- Reflektory Bixenonowe
- Podłokietnik z przodu
- Tapicerka skórzana Vienna
- System Nawigacji Satelitarnej RNS-510
- System Audio Dynaudio Excite
- Tempomat
- Pakiet lusterka ( składane i ogrzewane )
- Światła LED tył
- Klimatyzacja dwustrefowa
- Lusterko wsteczne przeciwoślepieniowe
- Felgi 18 cali VW Detroit + Nowe opony letnie Yokohama Advan Sport V105
- Czujnik deszczu
- Podgrzewane przednie fotele

Dodatkowo:
- Szyby przyciemnione folia 35%
- Felgi 17 cali VW Denver w kolorze czarnym + opony zimowe Goodyear Ultra Grip Performance
- Chiptuning w firmie Compsport 265km/365NM - możliwość powrócenia do serii
- Tarcze hamulcowe ATE gładkie + klocki Ferodo DS2500 ( Przód + Tył - Przebieg 10000km )
- Przewody hamulcowe w stalowym oplocie firmy HEL ( Przód + Tył )
- Emblematy VW oraz GTI pomalowane na kolor czarny Plastidipem ( możliwośc powrócenia do oryginalnego wyglądu )
- CB Radio President Harry III ASC + Antena Florida
- Antynapad ( Karta )

Jak widać auto jest bogato wyposażone i zadbane. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny.
Dnia 31.08.15 Auto miało przegląd w ASO Plichta wraz z wymianą oleju, filtrów itd. - Stan auta i podzespołów bdb.

Tel: 502539276
Cena: 60000PLN

Link do OTOMOTO: http://otomoto.pl/oferta/...html#1fb10f0d16

PiTT - Nie 23 Sie, 2015

fajny golf, lepiej pisz co teraz bedzie... passat? :rotfl:
ptaku - Nie 23 Sie, 2015

Dokladnie :) ))
PiTT - Nie 23 Sie, 2015

ptaku napisał/a:
Dokladnie :) ))

nie no jaja sobie robisz... napisz ze golf r w kombi :)

karoluPL - Nie 23 Sie, 2015

widze, że też używasz zajebistego czymadła do telefonu iottie, chyba jedyne co sie trzyma deski rozdzielczej bez żadnego kleju i kombinowania :faja:
ptaku - Nie 23 Sie, 2015

Pitt: chcielismy Golfa Rke w Kombi ale jest tak samo ciasny jak obecne auto. Ja mam 187cm, zona 180cm a syn rosnie jak na drozdzach przez co zona ma kolana na desce rozdzielczej a obecna generacja pod wzgledem wielkosci jest jeszcze ciasniejsza :/ Bedzie Passtuch z 2.0tsi a z czasem pyknie sie program na 320km i jakos to bedzie jezdzic :)
ptaku - Nie 23 Sie, 2015

karoluPL napisał/a:
widze, że też używasz zajebistego czymadła do telefonu iottie, chyba jedyne co sie trzyma deski rozdzielczej bez żadnego kleju i kombinowania :faja:

Co racja to racja :)

PiTT - Nie 23 Sie, 2015

pastuch b8?
widzialem juz r line i musze przyznac ze zaczym sie przyzwyczajac do tego przodu :)

ptaku - Nie 23 Sie, 2015

Ta B8 w bialej perle bez rlina ale na 19 :)
Anonymous - Pon 24 Sie, 2015

Bylo brac superba,wiadomo ze nie ten prestiż i szacun ma dzielni ale nic go nie pobije pod wzgledem przestronnosci
Janusz - Pon 24 Sie, 2015

ptaku napisał/a:
Ja mam 187cm, zona 180cm

giganty :D

PiTT - Pon 24 Sie, 2015

rabarbar napisał/a:
Bylo brac superba,wiadomo ze nie ten prestiż i szacun ma dzielni ale nic go nie pobije pod wzgledem przestronnosci

nie ogladalem na zywca, ale faktycznie miejsa z tylu jest mega duzo... pytanie czy az tyle jest potrzebne :)
B8 daje rade, tak jak pisałem, jakość materiałów to juz wyższa półka
mimo wszystko kierunek cenowy w którym idzie vw i skoda to lekkie nieporozumienie
na szczescie w vw mozna wyrwac spory rabat i wtedy oferta robi sie sensowna
z perspektywy czasu i kolejnych testowanych aut, nie zaluje wyboru paska... cokolwiek innego nudnego bym kupil to tak samo by mnie to męczyło :D
zaluje tylko ze nie jest to b8 :)

PiTT - Pon 24 Sie, 2015

w sumie niepotrzebnie bierzesz paska... moglibysmy sie zamienic :D
ptaku - Pon 24 Sie, 2015

:) )))
PiTT - Czw 27 Sie, 2015

przednioslem do nowego tematu, tu nie zasmiecamy juz
http://forum.hothatch.org...=11130&start=15