Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] MINI Clubman S JCW
Maciusiowy - Czw 06 Sie, 2015 Temat postu: [S] MINI Clubman S JCWdo sprzedania - myślę, że jeżeli cenowo spotkalibyśmy się w okolicach 53-54 tysięcy nie będzie źle.
widziałem, jechałem, macałem ! Polecam Anonymous - Czw 06 Sie, 2015 widzialem,macałem,nie jechałem,generalnie pedaliada,zajarałem sie tym furem.lukp - Czw 06 Sie, 2015 rabi kupuj Anonymous - Czw 06 Sie, 2015 nie powiem zeby mi taki pomyslo przez głowe nie przeleciał,ale nie,musze sie powstrzymac ze wzgledu na biznesik o którym ci ostatnio mówiłem,i który bedzie wymagał sporych nakładówMaciusiowy - Pią 07 Sie, 2015 liptąPiTT - Pią 07 Sie, 2015 nie powiem zeby to auto nie mialo tego czegos w sobie... podoba mi sie Maciusiowy - Pią 07 Sie, 2015 zainteresowany?
cenowo możemy się dogadać, wydaje mi sięPiTT - Pią 07 Sie, 2015 niestety nie, jakbym zmienial pastucha to musze miec jednak nieco wiecej miejsca, moze byc nawet jakis sedan, ale w kazdej chwili w pelni 4 osobowy
poki co nie zawracam sobie glowy tym, w lutym leasing bede mogl zakonczyc to pomysle co dalej Kamill - Pią 07 Sie, 2015
PiTT napisał/a:
w lutym leasing bede mogl zakonczyc to pomysle co dalej
Siema rezerwuj miejsce na dyskach, od lutego będzie gruba dyskusja na forum PiTT - Pią 07 Sie, 2015 wrecz przeciwnie
nie bedzie ani dyskusji ani zdjeć Maciusiowy - Pią 07 Sie, 2015 Nie wierze zeby nikt nie interesowal sie takim fajnym clubmanem
a tutaj jeszcze aktualne foto:
Maciusiowy - Nie 06 Wrz, 2015 up - za 50tysi jestem skłonny oddaćMaciusiowy - Nie 13 Wrz, 2015 i nowe foty (domowe):