Stf - Pon 30 Mar, 2015 Temat postu: [S] Golf V 2.0tdiW weekend podczas baletów w Krakowie przez przypadek stałem się posiadaczem golfa
w skrócie:
2005r. na liczniku 99k przebiegu (ale po wytartym włączniku światła i szyb obstawiam że bliżej mu do 200k).
generalnie chyba cały malowany. lewa strony niestety bardzo słabo naprawiona do tego stopnia, że podczas mrozów popękał lakier... gdybym robił go pod siebie pomalowałbym lub wymienił lewe drzwi, które w narożniku zostały uszkodzone i już się tam coś pojawiło i tylną lewą ćwiarę.
mechaniczne felery: chuczy chyba skrzynia lub łożysko lewy przód. piąty bieg przy schodzeniu obrotami też wydaje dziwny dźwięk. opona lewy tył ma bąbla. jest klimatronik dwustrefowy ale nie chłodzi
poza powyższymi to silnik pracuje lux. przyśpiesza fajnie, równo. nie wywala błędów. hamuje. radio gra. szyby elektryczne. dec ol.
golfy na allegro z tym motorem można dorwać od ok. 15k.u mnie ze względu na zły stan lakieru i kilka rzeczy do ogarnięcia cena znacznie, znacznie niższa. jeśli ktoś chce kupić to zapraszam. golf V w cenie golfa IV
aha. w bagażniku dodatkowe 4 koła z zimówkami.
wczoraj w tempie blisko 3,5h z Krakowa spalił średnio 4,5l. Więc całkiem oszczędne auto.
Jakarti - Pon 30 Mar, 2015 moge kogos miec
rezerwen.Stf - Pon 30 Mar, 2015 to do dzieła bo miałem właśnie tel i ktoś już jedzie obejrzeć - ma być za godzinę Jakarti - Pon 30 Mar, 2015 no to kto pierwszy ten lepszy
ja info przekazałem wiec jak sprzedasz to nic sie nie stanie.Anonymous - Pon 30 Mar, 2015 kupiłes po pijaku czy wygraleś w karty ?MoRToN - Pon 30 Mar, 2015
"Jak Pan jechał to sześciu dzwoniło "Jakarti - Pon 30 Mar, 2015 mysle, ze wygral najebany w karty MoRToN - Pon 30 Mar, 2015 btw.
Mama ma mk5 z przebiegiem coś koło 100k i włącznik świateł wygląda tak samo albo gorzej. Kierownica trochę lepiej ale jest bez skóry. Mieszek przy lewarku też juz zaczyna łuszczyć.Stf - Pon 30 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
kupiłes po pijaku czy wygraleś w karty ?
w karty tym razem nie graliśmy Janusz - Pon 30 Mar, 2015 jakis ciekawy motyw tu widze michool_vt - Pon 30 Mar, 2015 anjas - Pon 30 Mar, 2015 karwa, znajomy kiedyś po pijaku kupił 6 hektarów ziemi pod Nasielskiem. Widzę, że idziesz w jego ślady Stf - Pon 30 Mar, 2015 sprzedałem nieco mniej - 5ha 3lata temu. chociaż gdy kupował po pijaku to może nie zwrócił na to uwagi PiTT - Pon 30 Mar, 2015 jak to zrobiles? Kenet - Pon 30 Mar, 2015 Właśnie, kij z ogłoszeniem, ale opowiedz jak się kupuje na szybko po pijaku golfa w Kraku