Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - BMW e46 320d kombi 04/05
pcs - Czw 12 Lut, 2015 Temat postu: BMW e46 320d kombi 04/05jak wiadomo jestem mistrzem hujowych ogloszen , ale towar mam zawsze pierwsza klasa
troche mi sie znudzil, rwd ani diesel mi w sumie niepotrzebny bo jestem stary i nie jezdze w trasy
jestem 3cim wlascicielem, auto prawie nie wyjezdzalo z wawy przez cala swoja historie wiec blachy ma od nowosci takie same co nada prawdziwego szyku w miasteczku wilanow
- cala mechanika w super stanie i fabryczna bo to nie francuz
- ciekawa konfiguracja szczegolnie dla fanow nergala (czarna podsufitka, listewki w srodku, fotele sportowe etc.)
- po zanabyciu rok temu zrobilem chipsa w mastersie (seria pokazala 155km, po chipsie 180km)
- skrzynia 6mt
- auto mialo przerysowany prawy bok w 1wszym roku uzytkowania, bylo na gwarancji i naprawa dokonana w ASO na co mam chyba stosowny kwit
- 2 komplety kol
cena adekwatna do stanu i przelotu
smiem twierdzic ze trasy mozna latac rownie szybko i pewnie co nowa octa rs tdi, ja 6tke to chyba ze 3 razy przez rok wbilem, moi poprzednicy podobnie wiec jest jak nowa!
zanim zdaze kupic cos glupiego na zmiane w rozliczeniu moge wziac clio sport mk2 w igla stanie i bez przerobekPiTT - Czw 12 Lut, 2015 prawda... choojowe ogloszenie bo nawet foty nie ma
dawaj cos do tasacjiKamill - Czw 12 Lut, 2015 Kiedyś kupiłem seicento na pruszkowskich blachach to mi szybę pod blokiem wybili.
Przerejestrowałem na LRY, nawet jak czasami stal otwarty kilka nocy z rzędu to nigdy nic się nie stało
Przypadek, nie sądzę pcs - Czw 12 Lut, 2015 kiedys mialem lubelskie blachy co przypominaly te lodzi, a ze mieszkalem niedaleko stadionu legii...
nie mam zdjec a auto brudne jak kon cygana z koszycAnonymous - Czw 12 Lut, 2015 moge zaoferować klasycznego merca w gazie za ten dresowóz na gnójpcs - Czw 12 Lut, 2015 merc w gazie brzmi prawie jak clio sport
a jaki to merc?Walle - Czw 12 Lut, 2015 Teraz kurna jak już kupiłem auto to wystawił.....😒Anonymous - Czw 12 Lut, 2015 merc bardziej pasuje do Twojego wieku i statusu społecznego
W124 E280,chyba na wiosne bede go sprzedawał bo juz troche sie znudził
a wogóle to ile chcesz za te bume?znajomek rozgląda sie za jakimś furempcs - Czw 12 Lut, 2015 w sobote ide ogladac cos co tez mi pasuje do statutu ale ma prawie 300km Kenet - Czw 12 Lut, 2015
pcs napisał/a:
w sobote ide ogladac cos co tez mi pasuje do statutu ale ma prawie 300km
328i po dolocie i wydechu? Anonymous - Czw 12 Lut, 2015 octa rs?rasta - Czw 12 Lut, 2015 A nie chcesz Focusa co ma prawie 400km Rasputin - Pią 13 Lut, 2015 Clio Sport ph2 pasi?pcs - Pią 13 Lut, 2015 A wiecej o tym clio mozna?PiTT - Pią 13 Lut, 2015
pcs napisał/a:
A wiecej o tym clio mozna?
oczywiście
Renault Clio II – zostało zaprezentowane wiosną 1998 roku. Zaprojektowany od podstaw samochód wyróżniał się nowoczesną stylistyką, wyraźnie jednak nawiązującą do poprzednika. Gama silników składała się ze zmodernizowanych jednostek 1,2 l (D7F) i 1,4 l (E7J) znanych z poprzedniej generacji Clio, oraz 1,6 l (K7M) i 1,6 16V (K4M) stosowanych wcześniej w większym modelu Renault Mégane. Dostępne były też silniki wysokoprężne - wolnossący oraz turbodoładowany - o pojemności 1,9 l. W 2000 roku pojawiła się jednostka 1,4 16V (K4J), natomiast rok później 1,2 16V (D4F), która zastąpiła ośmiozaworowy silnik 1.4 l (E7J). Także w 2000 roku pojawiła się sportowa wersja Clio II o nazwie Sport. Napędzana była silnikiem o pojemności 2,0 l (F4R) i mocy 169 KM. Pozwalała rozpędzać Clio do 100 km/h w czasie 7,3 sekundy i osiągać prędkość 220 km/h. W 2001 roku pojawiła się w sprzedaży wersja z czterodrzwiowym nadwoziem typu sedan, zwana w zależności od rynku Renault Clio Symbol, Renault Clio Sedan lub Renault Thalia. W tym samym roku Clio II przeszło gruntowną modernizację, w wyniku której powstał model "phase 2". Zewnętrznie różnił się on całkowicie nową przednią ścianą nadwozia, tylnymi lampami, tylnym zderzakiem, listwami bocznymi i innymi detalami. Od nowa zaprojektowano wówczas wnętrze pojazdu, oraz wprowadzono zmiany w zawieszeniu oraz wyposażeniu odpowiedzialnym za bezpieczeństwo bierne. Od tego czasu Renault odeszło również od dotychczasowego systemu oznaczeń poziomu wyposażenia (RL, RN, RT itp.), na rzecz nowych określeń pochodzących z języka francuskiego (Authentique, Expression, Dynamique itp.). Nowością były turbodoładowane wysokoprężne jednostki napędowe typu common rail o pojemności 1,5 l (K9K) i mocach 65, 82 lub 100 KM. Stosowano je w modelach dCi. Kolejna modernizacja Clio miała miejsce jesienią 2003 roku, kiedy pojawił się model "phase 3". Zakres zmian był jednak niewielki i ograniczał się głównie do kosmetyki poprawiającej nieco wygląd samochodu (m.in. Delikatne przemodelowanie przedniego zderzaka czy "nerek" atrapy chłodnicy.). W tej formie auto dotrwało do 2005 roku, kiedy zaprezentowano jego następcę - Clio III. Nie spowodowało to jednak zakończenia produkcji Clio II. W zmodernizowanej formie ("phase 4") w dalszym ciągu jest oferowany na niektórych rynkach(w tym w Polsce) pod nazwą Clio Storia. Na Zachodnich rynkach model jest oferowany pod nazwą Clio Campus. Aby Unowocześnić przestarzałą sylwetkę Renault zmieniło lekko wygląd wersji Storia/Campus. Zmianie uległ tył,przód oraz podzespoły. Następca modelu Thalia został zaprezentowany w 2008 roku na bazie modelu II, a nie III generacji. Nie jest już tak podobny do modelu Clio.