w kolorze blue - cena znacznie atrakcyjniejsza od wyjściowej - więcej info na PW:)qbus - Pią 30 Sty, 2015 A jaka masz cene przy tym zakupie grupowym? Moze moglbym pomoc...Anonymous - Pią 30 Sty, 2015 jakby miał tyle kasy to bym sobie zycie ułożył na najbliższe kilka latwas79 - Pią 30 Sty, 2015 Za tyle kasy to bym wczasy 2015 obskoczył i jeszcze na choinkę bożonarodzeniową bym odłożył.alphaOne - Pią 30 Sty, 2015 nie ma co sie sugerowac ceną wyjściową, bo tak jak pisalem do ugrania jest cena znacznie atrakcyjniejsza wiadomo ze za 2700 to mozna ogarnac iphone, ipoda, ipada, wczasy w Turcji i choinke - chodzi o to zeby takie siedzisko kupic tanioBad-i - Pią 30 Sty, 2015 A mozesz z nimi pogadac ze wezmiemy fotele ale inne. Ja chce OMP
http://www.rallyshop.pl/i...el-omp-hrc-r-xlalphaOne - Pią 30 Sty, 2015 Pogadać zawsze mogę tym bardziej ze i tak i tak coś będę chciał wziacBad-i - Pią 30 Sty, 2015 W razie czego moja lista jest dluuuuugaKamill - Pią 30 Sty, 2015 Alpha, bierz pod uwagę że możesz nie wsiąść jak bedą duże uszy. Im bardziej pochyła przednia szyba tym gorzej. A jest to realne bo ja do Keneta astry nie wsiadłem z circutem.Bad-i - Pią 30 Sty, 2015 To chyba fotel musial byc przy samej kierze Kamill - Pią 30 Sty, 2015 Chyba tak miał
Ale u STF-a w kasku też sie nie zmieściłem.Bad-i - Pią 30 Sty, 2015 Ja mam dwa metry, kask, klatka, fotel z uszami i w Saxo luz Kamill - Pią 30 Sty, 2015
Bad-i napisał/a:
Ja mam dwa metry, kask, klatka, fotel z uszami i w Saxo luz
Pewnie tutaj tkwi sekret, masz fotel cofnięty na maxa Kenet - Sob 31 Sty, 2015 U mnie fotel był blisko, dodatkowo kiera z odsadzeniem i wchodziło się ciężko. Jakby klatka tam była to koniec. Ale Stf ma u siebie klatę i takie samo Sparco z uszami i nie ma problemu raczej.qbus - Sob 31 Sty, 2015 Klaudia miala fotel blisko i w Saxo tez sie miescily 2 OMP RS-PT2 (czyli z uszami) bez problemu... ludzie w CC jezdza na takich fotelach, czasami jak jest za duzo rurek to sie nie chca miescic