Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Gry PS4 i PS3 - AC: Unity i FarCry4 i inne
Chloru - Nie 18 Sty, 2015 Temat postu: [S] Gry PS4 i PS3 - AC: Unity i FarCry4 i inne Sprzedam 2 gry jak w temacie. Jedna i druga po 150 PLN, przesyłka paczkomatem po mojej stronie.
W obu pudelkach niewykorzystane kody.
W grę ewentualnie wchodzi zamiana.
was79 - Pon 19 Sty, 2015
Obie też skończone, ale nie masz czasem Call of Duty: Advanced Warfare? bo bym chętnie odkupił
Chloru - Pon 19 Sty, 2015
Nie mam.
anjas - Pon 19 Sty, 2015
Was, ja mam. Nie podoba mi sie, chetnie sprzedam. Ile dajesz?
was79 - Pon 19 Sty, 2015
Jak wersja PL to 140, bo tyle najtańsze na alle chodzą (jest aktualnie cebula -10zł) np.:
http://allegro.pl/call-of...5003275922.html
anjas - Pon 19 Sty, 2015
Nie wersja ENG, jakas specjalna edycja w blaszanym pudełku.
was79 - Pon 19 Sty, 2015
Szkoda, bo ja chce, kupić, przejść kampanie i do żyda, czyli klasyczne coroczne ogrywanie CODa za 10 zł
Chloru - Nie 25 Sty, 2015
Dobra spamerzy Do tytułów na PS4 dochodzi Dragon Age - Inkwizycja.
NA PS3 mam jeszcze Assassins Creed III, Duke Nukem Forever , Uncharted 2 i 3, Watch Dogs, Assasins Creed IV Black Flag.
rasta - Pon 26 Sty, 2015
Sam shit z wyjątkiem Uncharted
Chloru - Pon 26 Sty, 2015
Się nie znasz - AC:BF jest fpytny. Reszta co kto lubi.... no chyba, że Duke Nukem... to faktycznie syf. Na allegro są hieny ze sklepów z grami i prawie wszystko łykają, kwestia ceny.
rasta - Pon 26 Sty, 2015
AC u podstaw swoich załżeń jest dla mnie niegrywalne
Chloru - Pon 26 Sty, 2015
Piotrek, skończyłem chyba wszystkie części (za wyjątkiem Rogue bo sprzedałem wcześniej PS3 oraz tych na Vitę i przenośne urządzenia). Kolejne części to odgrzewany kotlet, który akurat w miarę mi smakuje ale akurat AC IV:BF dość mocno się wyróżnia na+. Po skończeniu Unity bardziej jaram się na Uncharted4 niż kolejne A (to co ma się dziać w Londynie).
Pzdr,
Adam
|
|
|