Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Przepustnice clio sport I na linkę
Barejka - Wto 30 Gru, 2014 Temat postu: [K] Przepustnice clio sport I na linkęjak w tytule, jesli ktos ma lub jakis znak gdzie moze taka przepustnica jest na handelek
kontakt tutaj lub pwroj - Wto 30 Gru, 2014 też bym kupił jedną w dobrym stanie
do clio2 ph1 matt - Wto 30 Gru, 2014 mam dwie jedna z całym kolektoremroj - Wto 30 Gru, 2014 do klijacza 2? regenerowana? francuz płakał? ile $? Barejka - Wto 30 Gru, 2014 roj, a co z Twoja jest nie tak? Mi zalezy na samej sprawnej przepustnicy, reszta czujnikow i tak bedzie wymieniona roj - Sob 03 Sty, 2015 coś się wyrobiło i coś się pierdoli. Jak daję gaz do oporu i trochę pójdę ogniem to potem muszę "kopnąć" lekko pedał gazu bo jest zablokowany (Miniac mówił, że coś tam się zasysa czy cos, bo pierwszy raz to u niego na hamowni clio tak miało chyba).
Ktoś pisał na forum, że za 100 czy 200 ktoś w Kraku to ogarnia, że używana jest jak nowa ale wysłanie do Kraka do kogoś kto z tym pojedzie i ogarnie trochę zajmie a w WWa nikt do końca nie wie o co mi chodzi jak o tym mówię więc najchętniej kupię drugą a swoją zrobię na bóstwo już bez pośpiechu Greg - Wto 06 Sty, 2015 Mam taką przepustnicę Ale nie oddam
hue hue hue Barejka - Wto 06 Sty, 2015 Greg, bedziesz montowal? Ja mam ssacy z c2 vts i tez nie zamierzam oddwac Mrozu - Wto 06 Sty, 2015 Osz Ty roj - Wto 06 Sty, 2015 no dobra, to chce ktoś sprzedać przepustnicę do 2ph1? jakby co to czekam na pewu bo poważnie bym kupił jaką dobrą.Mrozu - Wto 06 Sty, 2015 Barej oddawaj przepustnicę i kolektor Tobie więcej mocy nie potrzebne Barejka - Wto 06 Sty, 2015 na tym kolektorze moze byc wiecej mocy bez niczego. Juz raz Ci sprzedalem po taniosci brembo i pozniej sam szukalem dlugo i tak naplacilem za niego jak za zboze bo musialem wybulic 500zlote za kawalek amelinium Mrozu - Wto 06 Sty, 2015 to dawaj jeszcze ten kolektor i będzie git Mrozu - Czw 08 Sty, 2015 Mam już pompę jak byś chciał. W ciągu dnia 9-17 można odebrać na Jelonkach, wieczorami na Bielanachkaziu1985pn - Pią 09 Sty, 2015 Barejka, to ty wystawiasz na SR r1r ??