Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [W] Mieszkanie Warszawa
Loko - Sob 20 Gru, 2014 Temat postu: [W] Mieszkanie Warszawa Heja,
szukam mieszkania do wynajęcia dla jednej osoby, więc jakaś kawalerka wchodzi w grę.
Lokalizacja do której ma się w miarę dobrze dojeżdżać to ulica Konstruktorska, więc coś po tej stornie Warszawy.
Ktoś coś, gdzieś, kogoś?
Mieszkanie potrzebne od początku nowego roku.
Pozdro
Kamill - Sob 20 Gru, 2014
Zamykają linie tramwajową wiec bedzie tam komunikacyjny sajgon, bo już teraz jest, a bedzie dużo większy. Szukaj mieszkania gdzie z buta dojdziesz.
Franek - Sob 20 Gru, 2014
Mordor wiecznie głodny!
Bonczek - Sob 20 Gru, 2014
W razie czego ja tam jeżdzę co rano z Bemowa
pcs - Pon 22 Gru, 2014
Ale to dla Ciebie?
jak nie znajdziesz to mozesz tymczasowo kimac u mnie w lesie, ja tam jezdze do pracy zwykle
i tak jak ktos doradzil to jest mordor wiec szukaj czegos z buta, nawet jak drozej i wstretna okolica. Ja potrafie z parkingu na ulice 30minut wyjezdzac
Loko - Pon 22 Gru, 2014
pcs napisał/a: | Ale to dla Ciebie?
jak nie znajdziesz to mozesz tymczasowo kimac u mnie w lesie, ja tam jezdze do pracy zwykle
i tak jak ktos doradzil to jest mordor wiec szukaj czegos z buta, nawet jak drozej i wstretna okolica. Ja potrafie z parkingu na ulice 30minut wyjezdzac |
Heja,
dzięki za propozycję, ale to nie dla mnie mieszkanie, zamieszkać ma tam mój Padre.
EmerytRs2 - Czw 25 Gru, 2014
Loko napisał/a: | Heja,
dzięki za propozycję, ale to nie dla mnie mieszkanie, zamieszkać ma tam mój Partner. |
taka moda
Ofert jest multum, tylko cenowo słabo. tam trzeba dac za kawalerkę PRL z 1500ziko za friko.
Greg - Wto 06 Sty, 2015
PW
|
|
|