Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Ford Focus II FL Kombi 1.8 TDCi
Kuner - Pią 19 Gru, 2014 Temat postu: [s] Ford Focus II FL Kombi 1.8 TDCiSprzedam Forda Focusa drugiej generacji po faceliftingu.
Samochód kupiony w polskim salonie Forda, pierwsza rejestracja w grudniu 2009 r.
Auto posiada silnik 1.8 TDCi o mocy 115 KM. Wymienione w nim zostały oba rozrządy (górny i dolny) 16.12.2014 r. na co daje gwarancję pisemną (koszt prawie 1500 zł). Wymieniony został przy okazji olej i płyn chłodniczy.
Ford nie wymaga najmniejszego wkładu finansowego - wszystko działa, rzeczy eksploatacyjne są porobione (następny przegląd za 15 tysięcy kilometrów), mechanicznie jest idealne.
Przebieg jest oryginalny i wynosi 231730 km.
Posiadam do Focusa wszystkie dokumenty, książki serwisowe itd.
Blacharsko Ford posiada nieznaczne, drobne ryski eksploatacyjne, ale co najważniejsze żaden element nie był nigdy lakierowany (zapraszam z czujnikiem grubości lakieru). Jest absolutnie bezwypadkowy i nie miał nigdy kolizji.
Wyposażenie:
- klimatyzacja,
- ogrzewana przednia szyba,
- Radio z CD i sterowaniem w kierownicy,
- komputer pokładowy,
- ESP i ABS,
- przednie i boczne poduszki powietrzne,
- dwa komplety opon (zimowe i letnie),
- Elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka,
- elektrycznie sterowane szyby,
- czujniki parkowania,
- alarm z centralnym zamkiem,
Chętnie pojadę na dowolną stację diagnostyczną, lub do dowolnego serwisu na sprawdzenie auta (oczywiście na koszt kupującego i w miarę w sensownej odległości).
Na samochód wystawiam Fakturę VAT 23%.
Mozliwość obejrzenia auta po uprzednim umówieniu się w Raszynie pod Warszawą lub w Warszawie-Ursus.
tel. 0 665 885 775106 - Pią 19 Gru, 2014 szkoda ze nie 1.6 bo bym kupil
Kuner - Nie 21 Gru, 2014 1.8 lepsiejsze wiec bierz Kuner - Wto 20 Sty, 2015 http://allegro.pl/ford-fo...4997145740.html
kupować kupować!!!!Jakarti - Wto 20 Sty, 2015 to nie automat Walle - Wto 20 Sty, 2015 gdybyś jeszcze przebieg skręcił jakoś po polsku, a tak? Kamill - Wto 20 Sty, 2015
Jakarti napisał/a:
to nie automat
+1Kuner - Wto 20 Sty, 2015 Gdyby to był automat to by nim moja żona jeździła,a tak to zamienie na Citroena C3 Plurier albo Peugeota 1007 w automacie KarQ - Śro 21 Sty, 2015 14k z FV23? Niezły prajs, choć kolor miażdy Walle - Czw 22 Sty, 2015 zawsze można okleić Cartoon - Czw 22 Sty, 2015 Tia - dostałem ostatnio ofertę na oklejenie c-maxa 5k netto Walle - Czw 22 Sty, 2015
Cartoon napisał/a:
Tia - dostałem ostatnio ofertę na oklejenie c-maxa 5k netto
Mój dobry kumpel ma firmę, która się tym zajmuje - daj znać jeśli chcesz. Robi dobrze i także na renomowanych materiałach.
Z tego co wiem - kosztuje to sporo mniej niż 5 000 pln.
To taka warszawska cena.
To tak jak z tapicerem. Chciałem obszyć skórą wnętrze E39.
Przesyłam szacunkową wycenę dla zmiany koloru auta (FORD C-MAX) na dowolnie wybrany kolor z palety rozszerzonej. Koszt kompleksowej usługi to ok. 5800 zł netto dla opcji standardowej w przypadku wyboru folii firmy Oracal, Hexis lub Mactac. Jeżeli zależy Panu na wiodących producentach folii (Arlon SOTT, Avery lub 3M) wtedy koszt takiej usługi wzrasta do ok. 6400 zł netto.
Szacunkowy czas trwania realizacji to okres do 5 dni roboczych. Posiadamy 4 lokalizacje w Warszawie więc nie ma kłopotu z dostępnością miejsca w naszych garażach. Potrzebujemy około 5 dni roboczych na wprowadzenie samochodu Klienta do warsztatu od czasu podpisania umowy, będącej jednocześnie rezerwacją wybranego wspólnie terminu.
rasta - Czw 22 Sty, 2015 Poflokuj ci auto z zewnątrz za połowę tego dzik - Pią 23 Sty, 2015 Sam chciałem okleić pastucha ale ceny są chore a to że folia schodzi bez problemów to też podobno mit. Przynajmniej były opinie że potrafi zejść razem z lakierem