Wiem jak "czesto" tym jedził i jak dbał wiec smiało mogę polecić.PiTT - Wto 16 Gru, 2014 brałbym od kurczakawas79 - Wto 16 Gru, 2014
Cytat:
Osoba nie potrafiaca rozmawiac, przesyt postawy roszczeniowej uniemozliwa nawiazanie dialogu. Mimo przeprosin i propozycji rozwiazania problemu woli klotnie. Nie Polecam.
zajcev_28 - Wto 16 Gru, 2014 Do tego jeszcze naciąga...
Cytat:
UWAGA na NACIĄGACZA! Zakupił na aukcji w 100% wartościowy towar zgodny z opisem, następnie, zaczął żądać zwrotu pieniędzy, poinformowano go że po odesłaniu przedmiotu będzie możliwość jakiegokolwiek zwrotu. Kupujący ściemnia że przesyłkę zgubił FEDEX
michool_vt - Wto 16 Gru, 2014 i hindus!
Cytat:
Bo za 5 dni jadę do Indii i nie mam czasu na utarczki przy latarkach. Gdyby nie to, zwrócił lub wymieniłbym przedmioty.
Michał - Wto 16 Gru, 2014 Niemy - Wto 16 Gru, 2014 kombinator, Focus pewnie też zakombinowany KarQ - Wto 16 Gru, 2014 Ile nowe wychodzily w 2010? Mala utrata wartosci.leszq - Wto 16 Gru, 2014 125k podstawa według tego cennika:
http://www.bemo-motors.pl...lny_03_2010.pdfPieQt - Czw 18 Gru, 2014 W zyciu nie jestem w stanie sprzedac RS mojego z tak niska utrata wartosci, ale tez taniej kupilem -tym sie chwilowo pocieszamAnonymous - Czw 18 Gru, 2014 te uzywane RS-y mają chore cenyJakarti - Pią 19 Gru, 2014 PieQt,
jesli to Ty jechales o 1 w nocy w strone domu na wysokosci wlodarzewskiej to szacun
na mokrym, za szara meganka, od predkosci tworzylo sie tsunami Bonczek - Pią 19 Gru, 2014 Ciekawe jak Ford ustawi kolejny model cenowo, bo przypuszczam ze ~150 i wtedy ten RS dalej mocno nie spadnie. Meganki maja słaby PR w porównaniu do tej foki, wiec to ze (jak to francuzy) okrutnie tracą na wartości to raczej nic zaskakującego.Stf - Pią 19 Gru, 2014 Mysle ze to jednak inna grupa docelowa. Tym Focusem rs jezdza celebryci ktorzy kupuja dzwiekiem i fotami. Kazdy szanujacy sie ogarniacz trackdayowy wybierze Megane - dla tych video z ringu jest wystarczajace.Anonymous - Pią 19 Gru, 2014 +1