M - Pon 15 Wrz, 2014 Temat postu: Oddam za darmoOslona termiczna i airbox do 5gena. Moze pasowac tez do innych samochodow ew mozna przerobic na budke dla ptakowBonczek - Pon 15 Wrz, 2014 Zabieram dla Dariano M - Pon 15 Wrz, 2014 Bierij.siema - Pon 15 Wrz, 2014 Dobry temat.
Oddam za darmo działające wentylatory do Saxo i pękniętą ramkę Święty - Pon 15 Wrz, 2014 jak płaskie to biereKamill - Pon 15 Wrz, 2014 jak wypukłe to bioręsiema - Pon 15 Wrz, 2014 Bo dorzucę jeszcze dwa wypukłe zderzaki!Mrozu - Pon 15 Wrz, 2014 Siema, jeśli aktualne to bioręNBL - Wto 16 Wrz, 2014 masz więcej? też wezmę M - Wto 16 Wrz, 2014 Może trzeba będzie podwiesić, niedługo trochę mebli wstawię siema - Wto 16 Wrz, 2014 No dobra Święty, bierzesz?
Od razu zaznaczam, że mam gdzieś pakowanie tego badziewia, najlepiej przyjechać i sobie to ode mnie wziąć.Barejka - Wto 16 Wrz, 2014 M, masz jakies wyro do oddanie do garazu? Kamill - Wto 16 Wrz, 2014 Trzeba było mówić wcześniej, 2 dni temu u mnie w altance stało prawie nowe łóżko sosnowe, 2 materace + szuflady na kółkach pod spód. Stało to w zamkniętym pomieszczeniu więc suche czyste itp. Nie wiem czy jeszcze stoi Barejka - Wto 16 Wrz, 2014 Kamill, tak tylko pytam bo bede wracal na weekend nie duzym dostawczym do siedlcow, wiec cos na garaz bym zabral, a na tablicy sporo tego jest Kamill - Wto 16 Wrz, 2014 Nie wiem kiedy śmieci wywożą, dzisiaj może będę to sprawdzę co tam stoi. Na 3 letnim osiedlu nikt nie wyrzuca 20letnich mebli, więc jak już coś leży to zawsze wygląda na nowe.
A recycling zawsze popieram, lepiej jak pójdzie w ponowny obrót niż na wysypisko.