cena negocjowalna w zależności od przeznaczenia mieszkania i gwarancji długoterminowej współpracyKenet - Pon 23 Wrz, 2013 Karwa nie ma takiego podszywania się, Michał Komorowski jest tylko jeden Kamill - Pon 23 Wrz, 2013 To ten ode mnie. Możesz być spokojny, wie o tobie roj - Pon 23 Wrz, 2013 propagować a nie dyskutować Kamill - Pon 23 Wrz, 2013 Dałem znać mojemu koledze ale już ma wynajęte.roj - Pon 23 Wrz, 2013 na fejsie puszczać, przeklejać, lubić czy co tam się z tym gównem robi roj - Śro 25 Wrz, 2013 http://www.gumtree.pl/cp-...cznie-526927074Michał - Śro 25 Wrz, 2013 garaż jakiś tam jest ?roj - Śro 25 Wrz, 2013 niestety ulyca i to z parkometrami. ale chyba jak ktoś legalnie najmuje to może na siebie wziąć tę kartę za 30 rocznie? (nie drążyłem tematu)Jakarti - Czw 26 Wrz, 2013
roj napisał/a:
garaż jakiś tam jest ?
tez o to spytałem bo wydaje sie fajne
roj napisał/a:
wziąć tę kartę za 30 rocznie? (nie drążyłem tematu)
to chyba tylko dla osob zameldowanych jest bo inaczej cala warszawa by stala na parkometrach chyba, ze biura sa nielegalnie udostepniane roj - Czw 26 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
to chyba tylko dla osob zameldowanych jest bo inaczej cala warszawa by stala na parkometrach chyba, ze biura sa nielegalnie udostepniane
no właśnie nie wiem, prywatny wynajem prawie zawsze jest bez zgłaszania do US, administracji/spółdzielni etc.
a czy na biuro czy prywatnie, jak jest wszystko zgodnie z prawem i wiadomo, że właściciel tam nie mieszka a mieszka zgodnie z zapisami umowy ktoś tam inny weryfikowalny z imienia i nazwiska to może jakoś da się wyrobić taką kartę? ale jak mówię - nie badałem tematu.pum - Czw 26 Wrz, 2013 jak mieszkanie jest wynajęte na cele mieszkaniowe możesz się czasowo zameldować i wyrobić sobie kartę (nie musisz dowodu osobistego zbierać itp). o twoim meldunku właściciel nie musi wiedzieć i generalnie nie może ci zabronić zameldowania się.roj - Nie 13 Paź, 2013 up.
http://otodom.pl/wynajme-...id21620429.html
prośba o popytanie znajomych, znajomych znajomych etc.
dobra flaszka i duży szacun czekają
sprawa dla mnie dość istotna.EmerytRs2 - Pon 14 Paź, 2013 Roj to jest to do sprzedania?? co się kiedyś pytałeś na pw?roj - Pon 14 Paź, 2013 yy, nie wiem o co się pytałem kiedyś na pw
do sprzedania jakby ktoś chciał dać tak ze 150% rynkowej wartości to od ręki
a póki co szukam najemcy i będę wdzięczny za pomoc.