Kenet - Pon 06 Maj, 2013 Temat postu: [S] Ameliniowe felgi ATS DTC 15x8Tak jak w temacie - sprzedam ATSy DTC w rozmiarze 15x8 cali. ET 36, 4x100 i 4x108. jeździły w Corsie B. Ciężko kupić w 7 calach, w ośmiu to pierwszy komplet jaki znalazłem. Na felgach są w tym momencie opony Kumho - 2 w stanie ok i 2 wczesne Janusze, ale pewnie jeszcze można na nich chwilę poupalać. Opony 195/50/15 i na 8 calach są już lekko naciągnięte, optymalna opona 205-225. Felgi niedawno kupiłem z myślą o właśnie szerszej oponie, ale chyba w końcu dorosłem do szpery, więc trzeba wycofać chociaż 1000.
Felgi mam w praktycznie tajnym (tylko Barejka wie gdzie to jest) blaszaku w słoikowie, więc w razie czego odbiór osobisty w okolicy weekendu. Wysyłka - raczej słabo to widzę, bo nie wiem jak to dobrze spakować, ale jak kogoś bardzo przyciśnie to coś wymyślimy (czyt. nie chce mi się z tym szarpać, no ale... )
Nie mam dużo zdjęć, bo nie zdążyłem się przyjrzeć nawet. Do ogarnięcia w razie czego. Jakieś tam ryski są, ale ogólnie jak na ich przeznaczenie (zakładam - motorsport) to GABINETY.
Foty:
Cena - 1800 zł, nie zamieniam się, ale można próbować negocjować.
Kontakt PW. Na maile nie odpowiadam - nie mam komputera. Na smsy nie odpowiadam, nie mam telefonu. Można dzwonić.
Ciężko mi się z nimi rozstać, a niemiec płakał jak sprzedawał Greg - Wto 07 Maj, 2013 Kurde, fajne, szkoda że takie ET niepeżotowskie a nie lubię już dystansów.Qukie - Wto 07 Maj, 2013 miszcz amelinium, szarpał bym z największą przyjemnością, ale kupiłem gwint
jako, że szejk zapomniał dodam M - Wto 07 Maj, 2013 Dobry pieniądz za takie felgi
Szejku a może masz jeszcze jakieś lekkie 15 na handel? Straszą mnie tutaj że moje F1 ciężkie jak ołów.
iQ - Wto 07 Maj, 2013 Dobre kolo tylko rozstaw nie taki jak trzeba Kenet - Wto 07 Maj, 2013 Lekkie 15" to ni jak mi nie wychodzi taniej jak 1800 To jest cena startowa, ja mam handel we krwi jak ktoś położy na stół jutro 1600 w gotówce i odbierze osobiście to też kupi
Loko - Wto 07 Maj, 2013 Biorę, tylko weź Pan zwęź mi je o cal Kamill - Wto 07 Maj, 2013 I dla mnie też 3 szt. Tylko na pięć śrub.roj - Wto 07 Maj, 2013 kozak fele szkoda, że et nie jest ok. 20 michool_vt - Wto 07 Maj, 2013 Loko, coś zanabyłeś? Kenet - Wto 07 Maj, 2013 Jakby ktoś chciał to mogę sprzedać swoje 7" w tej cenie, ale trzebaby je kersierem wyczyścić bo są trochę brudne Mrozu - Wto 07 Maj, 2013
Kenet napisał/a:
Jakby ktoś chciał to mogę sprzedać swoje 7" w tej cenie, ale trzebaby je kersierem wyczyścić bo są trochę brudne
też są 4x108?Kenet - Wto 07 Maj, 2013 Tak, miałem do Fusiona wkładać, ale za małe Mrozu - Wto 07 Maj, 2013 jakie ET i jakie powinienem mieć w 106 Yarko - Wto 07 Maj, 2013 Kenet zapytaj niemca czy nie ma przypadkiem 17'stek